čtvrtek 4. srpna 2016

Samco hadice

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Silikonové hadice Vám doporučujeme použít u vysoce namáhaných motorů či strojů, u závodních či výrazně upravených vozidel, nebo pokud jednoduše vyžadujete to nejlepší a požadujete produkty té nejvyšší kvality od renomovaných výrobců. Unser Lieferprogramm umfasst Produkte zur.


SAMCO is a professional organization, supported by years of experience with a dedicated well-trained staff and is able to deliver consistent, quality service and cost-effective, maintenance solutions to its clients while at the same time maintaining the highest levels of punctuality and safety. SAMCO’s support team are about providing superior customer experiences every day. Samco - Made in Britain.


Support is completely free of cost and our endeavour is ensure a quick resolution to all your queries. You can also get in touch with our Support Helpdesk Here. V nabídce jsou silikonové hadice nejvyšší kvality pro. Hadice podtlakové (do sacího systému).


V ponuke nájdete aj kolená, redukcie, T spojky. Nabízíme kompletní hadicové sady, rovné a flexibilní hadice , spojky, kolena,. Sada kvalitních silikonových hadic SAMCO sport na vodu. Přímá náhrada za originální hadice k vodnímu chladiči.


V SAMCO SPORT sú hrdí na svoje laboratórium priamo vo fabrike, v ktorom sa všetky hadice vyvíjajú a neustále testujú v najnáročnejších podmienkach. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. SAMCO Al spojka průměr mm, délka mm. Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic , spon, zahradního nářadí.


Kromě toho v naší nabídce najdete také speciální hadice pro vedení benzinu, nafty. Auto - samco hadice bazar zdarma. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ferrari, Maclaren, Williams. Podpora týmů od rallye po Ftrvá již více než let.


Silikon zamezuje stárnutí, puchření a praskání hadic a zvyšuje tak spolehlivost vozu. Tepelná odolnost materiálu až do 200°C. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Naše firma se specializuje na závodí a sportovní úpravy automobilů, prodej dílů pro motorsport a autodoplňků. Kvalitní silikonová hadice SAMCO. Vhodné na sání, díky výpletu vrstvami tkaniny i na turbo aplikace s vysokým tlakem. Silikónové hadice SAMCO si môžete samozrejme pozrieť a nakúpiť aj na našom webe: Ceny sa dajú zobrazovať v oboch menách, EUR a českých korunách s DPH. Kliknutím na SK alebo CZ vlajku vedľa ceny na danej položke si môžete vždy prepnúť zobrazenie meny.


Vyrobeno z 3-vrstvého zesíleného silikonu. Barvu hadic uveďte v poznámce při objednání). Za čím ďalším sa však skrývajú.


SAMCO SPORT hadice - vysoce výkonné silikonové hadice chladící soustavy - lepší vlastnosti pro lepší chlazení - barevně sladěné podle výrobců motorek. Poznámka: možno uříznout po metru jakýkoliv rozměr (1kus = metr). Dodáváno pouze v modré, červené a černé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky