středa 10. srpna 2016

Lískové ploty

See actions taken by the people who manage and post content. Navíc i historie říká, že lískové ploty byly v dávných dobách používány jako hraniční ploty. Pro práci s nimi je důležité, že pruty jsou velmi elastické a dobře se s nimi pracuje. Ploty a jiné výrobky z lískových prutů mají originální a přírodní vzhled a byly k tomuto účelu používány od pradávna. Trvanlivost je přibližně 10–let.


Ploty, zástěny, obruby trávníků, vyvýšené záhony, hatě a mnoho dalších výrobků vyrábíme ručně a pouze z materiálů vypěstovaného v České Republice. Naše ploty jsou navíc stloukané, což zajišťuje jejich maximální možnou neprůhlednost. Více o způsobu výroby našich plotů naleznete v rubrice PLOT NA PLOTY.


Plot, který si od nás objednáte, bude ručně upleten nedaleko Prahy českýma rukama zcela čerstvý přímo pro Vás. Pokud použijete impregnaci, prodlouží se barevnost o cca roky. Proutěné ploty mají životnost až let. Najděte dodavatele pro téma lískové ploty. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Podívejte se, jaké akce dělají lidé spravující a zveřejňující obsah. Velkým hitem jsou nyní ploty z lískového proutí, které pochází z Anglie již ze 14. Jsou velice odolné, pevné, stabilní, působí velmi robustně oproti vrbovým a bambusovým plotům. Evropě až do východní Asie.


Jedničkou mezi ploty z přírodních materiálů jsou stále ty dřevěné, které jsou vyhledávané jak kvůli své přirozené kráse, tak kvůli finanční dostupnosti. Dřevěné ploty si však žádají i naši pravidelnou údržbu v podobě častých ochranných nátěrů. Aktuálně nemáme žádné nabídky. Nechte se upozorňovat na nabídky.


Jakmile budeme něco mít, dáme vám vědět e‑mailem. Upevnění sloupků do zdiva: Pomocí kotev pro vysoké zatížení můžete upevnit ploty či pohledové zábrany přímo do zdiva. Zeď musí být vhodná pro tyto účely a rovněž musí být zvoleny jiné metody upevnění.


Konce šroubů musí být zapuštěny, aby mohly být umístěny sousední plotové prvky. Keř má okrasně široce žlutě lemované listy. Je vhodný i pro nízké živé ploty.


Těšmě se na lískové pruty a zábavnou práci s nimi. Rákosové, bambusové, vrbové nebo lískové ploty V poslední době přichází do módy i ploty z dalších zajímavých a poněkud netradičních materiálů. Pořídit si tak můžete například proutěné vrbové a bambusové ploty nebo rákosové rohože.


Naše plotová branka je vyrobena ze svislých sloupků a latěk, které jsou vodorovné i příčné. Lískové dřevo velmi dobře snáší rozmary počasí. Díky tomu je pevná, stabilní a hodně toho vydrží.


Dodáváme ji spolu s kovovými panty, šrouby a háčkem. Její montáž je velice snadná. Vezměte prosím na vědomí, že dřevo je přírodní produkt, a může tak vykazovat jisté nedokonalosti. Minule jsme se podívali na zoubek přírodním hranicím pozemků tvořených živými ploty. Ovšem jsou tu i další netradiční možnosti, jak ohraničit.


Profesionální praktické nůžky na živé ploty o celkové délce 5mm. Popis: Nabízím výrobů plotů z lískových prutů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky