středa 10. srpna 2016

Chlor šok dávkování

Rabatt bei Kauf auf Vorkasse. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Extra silný granulát chlor šok pro chlorovou dezinfekci vody s okamžitým účinkem. Používá se k rychlému navýšení koncentrace volného chloru v bazénech a vířivých vanách.


Obsahuje aktivního chloru.

Díky tomu využijete nižší dávkování a přípravek vydrží několikanásobně déle. Použít ho můžete pro spuštění bazénu na jaře, likvidaci řas, pokud se Vám voda zkazí nebo pro průběžné dávkování nechcete-li používat tablety. Neobsahuje žádný vápník či hořčík, který by mohl zvýšit tvrdost vody. Dobře stabilizuje chlor v bazénové vodě.


Aplikace přípravku je nejsnazší přes pískový filtr, kde se granulát rychle rozpustí. Vítejte v internetovém obchodě Jsme autorizovaný prodejce společnosti Proxim s e-shopem i kamenným obchodem. Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Bazénová chemie je balena v plastovém kbelíku o hmotnosti 10kg. Chlorový granulát Nocal je vhodný i při tvrdé vodě.


Použití: Před aplikací přípravku zkontrolujte pH vody příslušným testerem, nastavte hodnotu pH na 8-pomocí přípravků pH MINUS nebo pH PLUS. Vybírejte chlor šok v balení 1kg, 3kg, 5kg, 10kg, 25kg a 40kg od vybraných výrobců. Nestabilizovaný granulát velmi rychle vydezinfikuje bazénovou vodu a vyprchá. Stabilizovaný díky přidaným látkám odolává zvýšené teplotě a slunečnímu záření.


Granulát s obsahem aktivního chloru k rychlé dezinfekci s možností koupání již po krátké době po aplikaci. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Chlor šok účinkuje rychle a spolehlivě. Po napuštění bazénu čistou pitnou vodou, po odstávce, kdy není problém s kvalitou vody, a pro pravidelnou údržbu použijte nižší dávkování.


Podíl aktivního chloru. Náš vysoce účinný přípravek chlor šok obsahuje aktivního chloru a díky tomu Vám zaručí rychlé a účinné prvotní zachlorování vody v bazénu. Dávkování : 7-g na m³ vody.

Přípravek účinně dezinfikuje a zabraňuje růstu řas. Další, nebo trvalé dávkování : g chlorového. Leicht lößlich zur Stoßchlorung. Jetzt beim Fachmann kaufen.


Schnelle Wasserdesinfektion. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti využíváme soubory cookies. Langzeit Wasserpflege von Pools. Odměřenou dávku je možné také předem rozpustit ve vodě v plastové nádobě a vzniklou suspenzi pak pomalu.


SAVO chlor šok 9kg Obrázky a videa mají ilustrační charakter. LAGUNA CHLOR ŠOK slouží jako dezinfekční přípravek pro celosezónní údržbu všech typů bazénů především pro jednorázovou, tedy „šokovou“ úpravu. Nalezeno: 4produkt ů. Bublinky stoupající k hla.


Tento přípravek odstraní i černou řasu. Likviduje řasy a baktérie. Zkoušeli jsme i ten vločkovač a nezabral. PH jsme měli nízké, ale to jsem už dorovnala.


Něco jsem o tom četla, jestli nechcete mít příští rok zelenou vodu, musíte o ni začít pečovat když se začne oteplovat, ale v noci je ještě zima, takže tak v dubnu, v té době by se měl poprvé dát chloršok a pustit filtr, pak už jen vodu udržovat a hlavně hlídat tu hladinu PH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky