středa 10. srpna 2016

Údržba zeleně ceník

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Sezóna kácení pomalu začíná V listopadu začíná doba vegetačního klidu a je možné provádět kácení dřevin, průklesty a čištění. Ceník Ceny prací vždy konzultujeme se zákazníkem a jsou vždy přizpůsobeny individuálně na míru dle náročnosti prací. Ceny údržby zeleně a zimní údržby lze obecně přiblížit pro představu v orientačním ceníku, který nalezenete níže. Ceník služeb Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.


Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí.

Profesionální údržba zeleně a péče o zeleň, sekání trávy i sekání svahů. Všechna práva vyhrazena. Nabízíme velké množství služeb pro občany i fyzické osoby. Prohlédněte si náš ceník služeb a neváhejte nás kontaktovat s objednávkou!


Berte prosím na vědomí, že ceník je spíše orientační. Snažíme se zákazníkovi „ušít cenu vždy na míru jeho požadavkům. Pro přesné zkalkulování ceny nás prosím kontaktuje přes poptávkový formulář. Pokud máte přesné výměry tak je zde uveďte, pokud ne, my se za vámi vydáme, vše potřebné si změříme a cenu vám určíme na místě. Zaměření je samozřejmě zdarma, pokud se vám bude cena zdát příliš vysoká, budeme to samozřejmě respektovat.


Forum Nová Karolína FUTURUM Ostrava Zemský archiv Opava Dům s pečovatelskou službou Karviná Statutární město Karviná Stavební společnost KUMAN s. Firma Údržba zeleně byla založena 1. Zabývá se výsadbou zeleně, kompletní údržbou zeleně, sečením trávy a autodopravou. Na našich stránkách si můžete prohlédnout náš strojový park, fotografie našich realizací a podrobné informace o autodopravě. Ceny našich služeb vždy konzultujeme se zákazníkem a většinou vytváříme individuální cenovou nabídku dle náročnosti prací.


Ceník údržby zeleně však odpovídá našim zkušenostem a pomůže Vám vytvořit si základní představu o nákladech prací spojených s údržbou zeleně. Služba, Upřesnění, Cena v Kč, Za jednotku.

Sekání trávníku pravidelně, 8x ročně, s mulčováním, -, m 2. Naše služby mají široký rozsah - od klasických činností jako úklid domů, přes mytí oken a koberců až po např. SEZNAM CEN SLUŽEB NĚKTERÝCH ČASTO. Správa a údržba komunikací, vč. Naším cílem je spokojenost zákazníků za dobrou práci a nejnižší ceny. S každou zahradou a parkem si hravě poradíme.


Neváhejte zavolat, přijedeme a vyhovíme. Orientační ceník základních prací platný do 1. Poskytujeme úklid bytů a domů, komerční úkli venkovní úklid a údržbu zeleně , stěhovací práce, montážní služby, dopravní služby a pronájem. Ceník služeb Vážíme si všech našich zákazníků, kterým nabízíme kvalitní služby za velice příznivé ceny.


Ceny jednotlivých služeb závisí zejména na velikosti upravované plochy a použité technice. Ceník Ke každé zakázce přistupujeme individuálně, nelze tudíž stanovit fixní ceny jednotlivých činností. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat pro vytvoření cenové kalkulace. Pro lepší představu, se podívejte níže na orientační ceník.


Ceny jsou sjednány dohodou a to podle náročnosti práce na daném pozemku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky