úterý 2. srpna 2016

Nůžkový altán 3x3

Heute Reduziert Und Heiß Begehrt. Jetzt Plätze Sichern, Da Preise Steigen. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Zahradní altán nůžkový 3xm All in One. Rozměry 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x5m a 3x6m. Platba kurýrovi při přebírání zboží.

Jednoduché vrácení zboží do dní. Výborná kvalita zpracování. Podívejte se na náš nový párty stan s nůžkovou konstrukcí a rozměrem 3xm. Technický popis a informace jsou na.


Nůžkový párty stan 3xm Trekshop. Zde naleznete oblíbenou velikost párty stanu 3xm, kterou lze použít také jako zahradní altány nebo zahradní stany. Kupte nyní a máte dopravu zdarma. Materiál plachty: KORTEXIN-1 polyesterová tkanina (PES) z rubové strany nánosovaná PVC s vodoodpudivou.


Doporučujeme si k nůžkovému stanu dokoupit i zahradní lehátko pro maximální pohodlí.

Dopřejte si na letní akci příjemný chládek bez složitého montování. Je to prostor, ve kterém si můžete posedět s blízkými a přáteli, i když počasí nepřeje. Markýzu lze snadno odstranit (připevněna na suchý zip).


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Tento zahradní stan je ideální na všechny možné akce - na zahradní oslavy, na dovolenou, na. Postaráme se o bezpečné a. Nemusíte už nic jiného doobjednávat. Okamžitě můžete začít party stan bezpečně používat.


Náhradní díly konstrukce můžete zdarma získat během prvních dvou let z 5leté prodloužené záruky. Vše na eshopu skladem - rychlé dodání. Oblíbené provedení v menším. Díky praktické rozkládací konstrukci je stan složen během chvilky!


Altán vhodný na venkovní akce jako. Hledáte nůžkový altán 3x? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze.


Stan je lehký a zároveň pevný. Třeba nůžkový stan 3xzelený, červený, modrý i bílý. Každý druh stanu je vybavený jak hliníkovou konstrukcí a plachtami, tak i kotvícími provazy a kolíky.

Vše zabalené v praktické transportní tašce na kolečkách pro snadnější a komfortnější manipulaci při převozech. Popis: Mám i modrý hnědý bílý žlutý a. Ideální pro menší rodinnou párty, akci s kamarády, jako výstavní stánek, doplněk k velkému stanu nebo svatební altánek. Stany vyrábíme z kvalitní ocelové nebo hliníkové kontrukce, v mnoha standardních rozměrech, stan si můžete nechat vyrobit de facto na míru.


Opláštění střech a bočnic jsou z kvalitních nehořlavých a voděodolných látek, které potiskujeme moderními technologiemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky