úterý 2. srpna 2016

Plachta na bazen 3 66

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Krycí plachta průměru m na kruhový bazén m modrá.


Součástí dodávky krycí plachty je i napínací gumové lanko pro snadnou fixaci plachty na bazénu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Bazénová plachta je tedy nezbytnou součástí výbavy každého majitele bazénu. Krycia plachta na bazén x 10m. Táto krycia fólia sa vyznačuje veľmi dlhou životnosťou a je určená pre použitie v zimnom období.


Jedná sa o kryciu zazimovací fóliu s výbornou odolnosťou ako proti mechanickému poškodeniu tak aj poveternostným vplyvom. Kašírované krycie fólie sú nepremokavé a mrazuodolné. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Plachta je český výrobok.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Kruhová krycí plachta pro středně velké bazény Tampa o rozměru m. Doporučená cena: 6Kč. Solárna plachta na bazén ø m Tvar a rozmer plachty: kruh ø m pre bazén ø m Pre bazény: Intex, Bestway, Tampa. Ohřívání vody ve Vašem bazénu je jednodušší, než jste si mysleli.


Nebudete potřebovat ohřev vody, ale stačí Vám naše krycí plachta na bazén. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Odporúčaná cena 2€ 1€ Skladom.

Solární plachta ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. Priemer plachty je cca m čo zodpovedá priemeru bazénu INTEX v hornej. Na prikrytie kruhového bazéna Easy s priemerom 3cm. Chráni bazén pred nečistotami. Solárna plachta slúži na ohriatie vody v bazéne a na udržanie jej teploty v noci alebo v chladnejších dňoch.


Solárne plachty dodávame na všetky tvary a. Prodej kompletního sortimentu zakrývacích a solárních plachet na všechny typy, tvary a rozměry bazénů. Vám zaručiť, že Vám plachta bude na bazén pasovať. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky