pondělí 8. srpna 2016

Obal na urnu

Obal na urnu , pozink, pán se psem. Urna na hrob, zelená, airbrush rybář. Urna malovaná, ( obal na urnu ), most. Nabízíme Vám stylové a cenově dostupné pohřební urny pro pohřební obřad.


Kvalitní obal na úřední urnu z pozinkované oceli s povrchovou úpravou. Text: ANO – štítek Na urnu lze umístit text pouze pomocí hliníkového štítku.

V případě zájmu uveďte přesné znění textu do pole „text na urnu“. Prodáváme pohřební urny a obaly na urny. Akční nabídka: plastová urna se zlatým, stříbrným nebo černým štítkem zdarma.


Na plastové urny zhotovení cedulky v hodnotě 139Kč zdarma. Moderní obaly na urny koupíte na internetu. Obaly na urny – přes 4modelů.


Sháníte pěkný obal na urnu ? Pokud se nechcete spokojit pouze s plastovou.

Plastové provedení obalů na urny. Dodáváme v různých barvách. Urnu plastová barva měď lesklá. Můžeme Vám posloužit širokou nabídkou uren a obalů na urny, které si vyzvednete po obřadu v krematoriu.


Vybrat si můžete z níže uvedených typů. Na druhom mieste bude pre väčšinu z vás kľúčový výber motívu, ktorý kryt na mobil či tablet ponesie. Je to taká vaša vizitka, niečo, čo budete mať denne na očiach, a preto by ste s vybraným dizajnom mali súznieť. Pre uľahčenie vášho rozhodovaní sme vytvorili niekoľko dizajnových sérií a radov, ktoré si teraz predstavíme. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely.


Pouzdro, kryt, obal od nás chrání váš mobil a zároveň dodává vašemu mobilnímu telefonu originalitu. Na lesklý obal sa nápis zhotovuje priamo, na farebné obaly zhotovujeme štítky. Pokud budete objednávat štítek, do poznámky k objednávce nám připište: Jméno, datum narození a úmrtí. PAPIEROVÁ SKLADAČKA – HISTORICKÁ ARCHITEKTÚRA. Pod vedením svojich učiteľov navrhovali poča.


Ozdobný obal na úřední urnu anticoro. Nejprodávanější výrobek. Velice vhodný na umístění v exteriéru v kolumbáriu nebo skřínce na pomníku.

Materiál anticoro, velikost 250x200mm. Sk pripočítava sa k cene obalu. V nabídce jsou urny kovové, plastové, BIO urny.


Pryskyřicový obal na urnu je možno uložit s popelem zesnulého přímo do hrobu (do sklípku). Pokud urnu nechcete ukládat do země, doporučujeme zakoupit. Pohřební urna plast stříbrná lesklá.


Podívejte se na další nápady na téma Keramické výrobky, Sochy a Keramické umění. Objevte recepty, rady pro domácnost, stylovou inspiraci nebo další nápady, které můžete vyzkoušet. Hřbitovní lampy, hřbitovní vázy a skříňky na náhrobky.


Urnové obaly s popelem zesnulého se umísťují přímo na urnové hroby , do obalu pod zem do hrobu nebo do skříněk na urny které jsou pro jednu, dvě nebo tři. Nerezová schránka na urnu velká, s motivem květiny. Veškerý obsah tohoto webu (texty, fotografie, přílohy) jsou majetkem firmy Tomáš Lindner - Kamenictví a nelze si je stahovat, kopírovat a dále šířit bez.


Lze jednoduše aktivovat urnu s popelem a odeslat ji, aby příbuzní zesnulých, mohli zasadit urnu na svém vybraném místě a dívat se jak stromek roste spolu s příjemným pocitem, že osoba, kterou ztratili, je zpět, i když v jiné podobě. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky