pondělí 8. srpna 2016

Pákové nůžky na papír

Popis: Vše je RENOVOVANÉ. Pákové nůžky na papír a lepenku. Vhodné pro knihaře, paspartovani.


Vybírejte si Řezačky na papír podle parametrů a srovnávejte ceny z. Délka řezu je 4mm Výkonné pákové řezačky s kovovým stolem a plastovým.

Mechanismus PowerGear zvyšuje výkon nůžek a zároveň snižuje námahu při řezání. Pak budete vědět, jakou kapacitu a délku řezu by měla vaše řezačka zvládat. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Profesionální nástroj na stříhání SDK profilů. Prodám těžké pákové nůžky na papír , neznámý půvo dobrý stav, ostrý nůž, stavitelný doraz, po důkladném zabalení asi možno.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Nůžky na trávu slouží na úpravu menších ploch trávy, např. Tabulové nůžky v kvalitním litinovém provedení. Velmi praktickou funkcí nůžek na trávu je možnost otočení rukojeti o 3stupňů, díky kterému se s nimi dostanete i do rohů. Snad jen ta cena by mohla být o něco nižší, vzhledem k tomu, že se jedná o mechanický nástroj.


Konstrukce je dostatečně robustní, ale přitom kompaktní. Ergonomické nůžky s měkkou rukojetí, pro začátečníky, velikost cm. Broušená nerezová ocel, zaoblené šp Skladem, můžete mít 29. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na čepeli vyryto měřítko - cmRůzné.


Velké účinné nůžky na silné větve pro prostřihávání stromů a. Vysekávajíkolečka o průměru mm. Vše za super ceny a dodáním do hodin. Klasické kancelářské nebo domácí nůžky na papír , provazy atd.


Nůžky jsou vyrobeny z kvalitní oceli a jsou velmi ostré. Prodám staré pákové nůžky velké na plech, vhodné na střih pásoviny.

Ostří nože nutno repasovat. Díky přesně broušenému noži s nepřilnavým povlakem a nové. Korkové obložení rukojeti pro pohodlné uchopení. Ochrana prstů s protiskluzovým povrchem. Nepřilnavé čepele z oceli umožňují čistý a silný řez.


Lehké hliníkové provedení. Zvýšený řezný výkon díky mechanismu PowerGear. Tmelící systém Columbia. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč.


Nůžky pro řezání PVC PVC Řezák PP Svářeč Akce! Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky