pondělí 1. srpna 2016

Opěrné zdi suché zdění

Systém zahradních opěrných zdí GARDEN STONE je určen pro okrasné zdi a zídky, dělící stěny, zídky pro překonání výškového rozdílu a další účely. Krásný vzhled přírodního kamene Mezi další přednosti stavebního systému CSB-NATURBLOK patří jeho krásný přírodní vzhle díky němuž opěrné zdi. Jak na opěrné zdi „Základem“ montážně jednoduché stavby je zhutněný výkop (minimálně m hluboký a m široký).


Nároky na hloubku výkopu a na počet kamenů zanořených pod terénem se odvíjí od výšky a od dalších nároků na stavbu samotnou. Potřebujete kvalitní opěrnou zeď rychle a levně? Zapomeňte na zdi z litého betonu, jejichž stavba je drahá a zdlouhavá.

Systém suchého zdění opěrných zdí a plotů Stack Stone. Společnos Společnost BBC, a. Nosné zdivo pro suché zdění. Tvarovky šíře 2mm Tvarovky šíře 3mm Věncové a doplňkové tvarovky.


Opěrné zdi Vrata, branky, výplně Kované výrobky Garáže, zahr. Dopravní infrastruktura Střešní krytina Ke. Suché opěrné zdi mohou, při výběru vhodného kamene a dodržení správné skladby zdi , dosahovat výšky až metrů.


I u nejnižších zídek je minimální šířka paty zdi cm.

Svahové opěrné systémy účelně spojují funkčnost se zelení vzahradě. Jsou variabilní aumožňují prostorové řešení strmějších svahů. Zároveň vytvářejí členitý adynamický prostor aslibují také libovolný výběr vegetace, křovin nebo květů.


Zohledňují architektonické, statické iakustické požadavky amají velmi jednoduché postupy zabudování. Rádi Vám pomůžeme s Vašimi projekty a to jak při tvorbě projektu a doporučení vhodného typu uložení prvků, tak i pokládkou. Technologie suchého zdění (TSZ) nevyžaduje při výstavbě zdiva žádnou zdící maltu ani lepidlo.


Dva pracovníci vystaví zhruba 3. Propočítá-li se cena zdiva a náklady na odměnu pracovníků, získáme cenu a úsporu času, které jsou výrazně nižší než jiné způsoby výstavby. Suché zdění zvládnete bez profesionálů Velkou výhodou technologie suchého zdění je nenáročnost , pokud jde o odborné znalosti stavebníka. Skládání tvárnic na sebe totiž zvládne téměř každý. Mezi nejčastěji prováděné činnosti naší firmy patří bezesporu SUCHÉ ZDĚNÍ. Při dodržování všech pravidel a správných postupů není potřeba při stavbě opěrných zdí žádného pojiva, jako při užití jiných stavebních technologií.


Vzniklé spáry mezi kameny lze osadit méně naročnými rostlinami, které tak oživí celkový vzhled zídky. Dále je rozděluji na přiznanou spáru a beze spárové zdění. Ještě další rozdělení z mého úhlu pohledu je dělím podle materiálového složení a to na zdi z jednoho druhu kamene, anebo směs různých materiálů. Další dělení je na okrasné, oddělovací, anebo opěrné.


Sledujte další dělení, tam se dozvíte více. Já tohle na zahradě vyřešil systémem Naturblok od CS Betonu, první řada se založí do štěrkového lože, zbytek se váže přes plastové spojky.

Stavíme : Výrobní haly, silážní žlaby a jímky, protihlukové stěny, kóje na materiál, protipovodňové stěny, boxy na odpady nebo sypké materiály, opěrné zdi , ohrady Nenašli jste to, co potřebujete postavit? Kontaktujte nás, dokážeme postavit mnoho dalšího. Kamenné opěrné zídky realizované suchou technologií jsou nejčastějším zahradním architektonickým prvkem na českých zahradách.


Ovšem i při návrhu a realizaci opěrné zídky z kamene je třeba zvážit řadu pro a proti. Výška jednotlivých kusů je 4-8cm a hloubka 8-13cm. Délky jednotlivých kusů jsou různé.


Postavte zdi ještě před samotnou realizací. Vychytáte tak všechny mouchy a možná přijdete díky 3D modelu na řešení, které by Vás dříve ani nenapadlo. A věřte, že stavba bude poté postavena raz dva. Protože podruhé, to jde vždy rychleji.


Jsou tvárnice STALEFORM zdravotně nezávadné? Podle výsledků analýz tvárnice STALEFORM. V této reportáži si představíme systém betonových tvarovek suchého zdění, který vám umožní stavbu plotů, opěrných zdí nebo zídek, a to s bloky pokládanými na sucho, opatřenými již sraženými hranami, které věrně dodávají stavbě vzhled spárovaného zdiva. Neznám ceny štěrku oproti betonu a armování, ale pravděpodobně to bude levnější. Vyrábíme odvětrané a tepelně-izolační fasády Novabrik, opěrné zdi a betonové ploty Stavoblock, dlažbu Tri-Lock, která je vhodná pro pojezdové plochy.


Tvárnice pro suché zdění se zámky. Na letošních stavebních veletrzích v Brně bylo představeno velké množství zdicích materiálů velkých renomovaných i menších firem. Mezi jinými nás zaujala expozice firmy Uniblocksystem, s. Ta je pevně spojena se společností UNISTAV a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky