pátek 1. září 2017

Zahradní sušák

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Délka šňůr činí , díky čemuž unese až praček prádla.


UV odolné, omyvatelné, neklouzavé a díky koncovce smart line jsou jednoduše vyměnitelné. Praktický venkovní sušák s celkovou délkou šňůr m, dostatečná plocha až pro 6.

Pro pravidelné sušení i několika praček je vhodný stropní sušák na prádlo, závěsný sušák , nebo skládací. Pro menší množství prádla, nebo do koupelny na ručníky, je zase vhodný sušák na radiátor, balkonový sušák , nebo vysouvací. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Hliníkový 4-ramenný sušák až na 115kg prádla! Kvalitní sušák na prádlo Classic 1Solid od značky Leifheit s výklopnými bočnicemi nabízí m sušicí plochy, čili pojme až pračky prádla.


Disponuje otvory pro zavěšení ramínek. Zdarma sušák na prádlo Classic se hodí na zavěšení na balkon či okno. Máte problém se sušením vypraného prádla celé Vaší rodiny?

Náš sušák na prádlo vyřeší Váš problém. Venkovní zahradní sušák na prádlo otočný nabízíme tříramenný nebo čtyřramenný. Sušák s kotvou jednoduše umístíte na zahradu pomocí speciální kotvy, která zaručuje velmi dobrou stabilitu. Na zahradní sušák BlueGarden zavěsíte až metrů prádla a sušák přesto nezabírá velký prostor. Instalace zahradního sušáku je velmi jednoduchá a rychlá.


Nový zahradní sušák Leifheit Linomatic 4DeLuxe s unikátním systémem skládání pomocí pojistky na rameni sušáku. Díky dokonalému krytí šnůry se nemusíte obávat znečištění prádla. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Rozkládací sušák na prádlo TORO 18m. Funkční řešení pro sušení velkého množství prádla - zahradní sušák BlueGarden KAL-216. Velmi jednoduchý systém uchycení zahradního sušáku do země umožňuje kdykoliv změnu místa nebo uložení před zimním obdobím. Rozpětí sušáku zajišťuje kvalitní pojistka proti složení.


Nezabírá téměř žádné místo na zahradě a díky obalu, který je součástí balení, je i chráněn před nepříznivými vlivy, a tím je i zajištěna jeho delší životnost.

Sušák jednoduše rozložíte a pak opět složíte. Pokud byste kupovali zahradní sušák Linomatic 5Plus, ukotvovací držák a ochranný obal zvlášť, byla by cena vyšší. A co konkrétně tedy v setu dostanete?


Ne vždy se najde dostatek místa pro čerstvě vyprané prádlo, potom Vám můžeme nabídnout široký výběr zahradních sušáků, různých tvarů a rozměrů. Detailní popis produktu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sušáky na prádlo a žehlící prkna pro péči o vyprané oblečení zakoupíte v prodejnách a eshopu KIKA. Akční ceny, výhodné slevy.


Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák, vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky. Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově nejúspornější.


Sušák na prádlo může být stropní, na vanu, na radiátor. Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky