středa 6. prosince 2017

Benzínové vyžínače

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Testsieger und erzielte den Bestwert. Sicher durch den Winter. Lehké benzínové vyžínače Od lehkého vyžínače pro dokončovací práce při ošetřování trávníku až po profesionální zádový křovinořez pro použití v nepřístupném terénu – pro každý druh použití Vám STIHL může nabídnout optimální stroj.


MNOHOSTRANNÉ ZÁHRADNÉ STROJE PRE VEĽKÉ PLOCHY.

Náš veľký výber benzínových vyžínačov a krovinorezov ponúka mnoho možností pre každé využitie v. Výrobce: Stihl, Dostupnost: Skladem. Robustní, kompaktní motorová benzinová pila STIHL MS 3s klidným chodem a komfortní výbavou. VYŽÍNAČE - výběr: vyžínač, motorové vyžínače , benzínové vyžínače , křovinořezy a vyžínače.


UNIVERZÁLNE STROJE NA VÄČŠIE PLOCHY. Tieto vyžínače vám bez výhrad splnia svoj. Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Výkonný krovinorez s bohatým príslušenstvom skvelo poseká trávu a poradí si s krovinami a húštím.


Je vybavený vysokým výkonom, objemnou palivovou nádržou a nastaviteľnou rukoväťou. Vhodné všade tam, kde je nedostatok priestoru. Zaisťujú rovnomerné rozdelenie hmotnosti na ramená, chrbát a boky. Mäkké výstuže pre dlhé používanie a prácu na veľkých plochách. Tyto vyžínače vám bez výhrad splní svůj účel a. Rodina našich vyžínaců začíná u nových modelů řady SMART.


Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se. Nová generace silného vyžínače s pevnou hřídelí o výkonu kW. S motorem 4-MIX a řídítkovou rukojetí. Křovinořezy, vyžínače a strunové sekačky vám pomohou s členitou zahradou, na které jsou křoví, keře a stromy. Vybírejte ze značek STIHL , AL-KO , Honda , Husqvarna , Homelite.


U nás si můžete vybrat i špičkové příslušenství, například kombimotor STIHL a adaptéry pro křovinořezy. Pokud se opotřebením během práce struna neúměrně zkrátí, stačí jemně poklepat strunovou hlavou o zem a ta uvolní strunu.

Zastřihovač se pak postará o správnou délku a vy tak můžete pokračovat v práci bez zastavování a ručního nastavování délky struny. Díky benzínovému motoru je vyžínač vhodný na použití v místech, kde není dostupný el. Pokud tedy potřebujete vysoký výkon a nechcete se omezovat kabelem, soustřeďte svůj zrak na vyžínače benzínové. Krovinorezy od značky Oleo-Mac patria medzi špičku. Majú vysokoo výkonné motory, skvelú akceleráciu a komfortnú obsluhu.


Jednoduše vyměňte spodní díl benzínového vyžínače za některý z mnoha nástavců McCulloch (prodávají se samostatně), který umožňuje používat vyžínač jako kultivátor, nůžky na živý plot, zarovnávač okrajů trávníků nebo jiný praktický zahradní nástroj. Vyžínače s dělenou hřídelí jsou perfektní univerzální zahradní nástroje. Pokud toužíte po dokonale upravené zahradě, nesmí ve Vašem zahradním vybavení chybět benzínový křovinořez nebo vyžínač.


Benzínové křovinořezy a vyžínače. Díky těmto pomocníkům proměníte lehce Vaši zahradu v dokonale upravenou oázu klidu. Vzhledem k široké nabídce a bezkonkurenčním cenám si u nás vyvbere určitě každý. Táto webová stránka používa cookies.


Pre personalizáciu obsahu a reklám, pre poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti využíváme. Vyžínače benzínové Vyžínače AKU Vyžínače hydraulické Hrable Hrable kovové Hrable plastové Kultivátory Kultivátory benzínové. Lehký motorový vyžínač s motorem kW s řídítkovou rukojetí.


Dočasně vyprodáno - předpokládané naskladnění 31. Dodáváme elektrické a benzínové křovinořezy a vyžínače od předních výrobců v oboru a za nízké ceny. Křovinořezy a vyžínače Křovinořez najde své uplatnění při sekání vysoké a přerostlé trávy, při údržbě ploch zarostlých plevelem na vaší zahradě. Křovinořez výborně doplní vaši sekačku v těžko přístupných místech, svažitém terénu nebo v blízkosti nejrůznějších překážek. Krovinořezy s 2-taktními motory jsou lehčí a levnější oproti 4-taktním, které mají nižší hlučnost, delší životnost motorů a odpadá míchání benzínu s olejem.


HECHT 1R - benzínový vyžínač Motorový strunový vyžínač se záběrem 43cm. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky