středa 6. prosince 2017

Houpačka dětská

Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven. Vzhledem ke své jednoduchosti klade vyšší nároky. Velká dětská houpačka Kalev vybavená dvěma sedátky a provazovou sítí. Tato sestava obsahuje houpačky a jeden.


Pro děti houpačka , pro velké lavička.

Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Tradiční dětská houpačka se hodí domů i na zahradu. Rozměry: 4x 3x cm. BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová. Teddies Houpací prkénko dřevo 46x19cm.


Zahradní dětské houpačky. Dřevěná houpačka závěsná nelakova. Závěsné houpací křeslo DUVLAN Penelope.

Jeden houpačkový sedák pro děti do let a druhý sedák je určen dětem 3- let. Robustní dřeveřená konstrukce houpačky splňuje přísné mezinárodní standardy TUV Rheinland. Má nosnost až 1kg, takže si na své přijdou i dospělí. Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám. Doplňte hřiště například dalekohledem a vaše děti Vás budou milovat.


Dalekohledy periskopy Volanty, kormidla,zvonky, atd. Inzerát byl odebran z oblíbených. Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA!


Popis: Vysoce kvalitní zahradní dětská houpačka kovová CanCan Classic od švédské společnosti Hörby Bruk, která se vejde na každou zahradu i zahrádku. Konstrukci tvoří pevná kovová trubka. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Nastavitelné, růžová, pro holky.


UNIMO značky kinderkraft Tento model z. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů dětská houpačka. Dětská oboustranná houpačka Tuleň s.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Skvělý způsob, jak bezpečně hrát v kombinaci s fyzickou aktivitou. RH150K - celokovová, s podestou, výška pádu m, jako dopadová plocha postačí trávník. Na výběr jsou tři barevné varianty konstrukce - modrá, červená a hnědá a čtyři barevné varianty skluzavek - červená, žlutá, zelená a modrá. Tvar houpačky je přizpůsoben děťátku a pevná lana zaručují odolnost a. Koupit − WOODY Houpací obdélník.


Plastové trojhranné obruče k houpání i. V prodejnách Uni Hobby koupíte houpačka dětská za 29Kč. Aktuální slevu na houpačka dětská zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev. Sestava je vyrobená z kvalitní práškové oceli. Houpačka dětská - Stovky produktů v kategorii. Barva modrá, žlutá, zelená,.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky