středa 6. prosince 2017

Sekani travy cenik

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Sekání trávy v Plzni a okolí.


Posekáme Vám trávu, pokácíme stromy, nařežeme a naštípeme dříví. Ceny jsou jen orientační. Velmi záleží na členitosti terénu, četnosti sečí, atd.


Uvedené ceny jsou pro plochy 750ma více.

Pro menší plochy jsou ceny stanoveny indivuduálně. Cena služby závisí na množství (m počet kusů apod.), a je-li služba provedena jednorázově, opakovaně, nebo je-li podepsána smlouva o dlouhodobém. CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY Neúčtujeme poplatek za nakládání a vykládání stojů ! Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy. Cenu za sekání trávy zjistíte během jednoduchých kroků.


Poté si službu můžete snadno objednat. Sečení vysoké trávy ceník. Nestíháte sekat trávník, nebo vás to nebaví?


Postaráme o váš trávník a na vás zůstane se pouze těšit ze stále krásného zeleného koberce. Nakrátko zastřižená tráva je základem každé zahrady, parku, sadu nebo veřejného prostranství. Sortiment námi poskytovaných služeb je velice různorodý a dosti individuální.


Proto nelze přesně určit ceny prací. Tato průměrná cena se však nevztahuje na pozemky. Ceník jsou konkrétní u palivového.


Mít rád lidi a milovat lidi to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. Provádíme sekání malých i velkých travnatých ploch a máme na to odpovídající stroje.

Při určování ceny záleží na délce trávy, rozloze, terénu a četnosti seče. V případě dlouhodobé spolupráce je sleva samozřejmostí. Sekáme levně, rychle a pečlivě! Pro objednání termínu sekání volejte tel.


Profesionální údržba zeleně a péče o zeleň, sekání trávy i sekání svahů. Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace zpracovaly a vydávají tento ceník doplňkové. Vždy před zahájením sezóny na údržbu zeleně od nás jako investor (vlastník areálu) obdržíte předpokládaný harmonogram údržby zeleně. Nesnažím se být nejlevnější, ale férový, poctivý a spolehlivý. Nabízím kvalitní služby za příznivé ceny.


Moje práce mě baví, živí a naplňuje. Konzultace poskytujeme zcela zdarma. Garantujeme spolehlivost, rychlost a slušnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky