čtvrtek 14. prosince 2017

Elektrický odpuzovač much

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Odpuzovač vos, včel, komárů a much - HAGOPUR (Odpuzovač vos, včel, komárů a much - HAGOPUR - Přírodní zdravotně nezávadný odpuzovač na vosy, včely, komáry, mouchy, sršně.) Vysoce účinný odpuzovač vos, včel, sršní, komárů a much HAGOPUR - WESPEN-FREY Dlouhá živostnost a velmi příjemná levandulová vůně. Odpuzovač much, který urdžuje mouchy pryč od vašeho domu díky neustále se měnícím ultrazvukovým signálům, které vytváří prostředí pro ně nepohodlné a nepřátelské. Tento elektrický odpuzovač much je zcela ekologický a funguje bez použití chemie a jedů. Je účinný na plochu až m². Charakteristika produktu Díky tomuto zařízení, jsou mouchy odpuzeny, protože se nedovedou přizpůsobit neustále se.


Odpuzovač krtků, vydává vysokofrekvenční bzučivý zvuk, šířící se půdou a ruší nežádoucího obyvatele. Solární článek nabíjí baterii, která dodává energii pro vysílač impulzu. Odpařovač vypouští odpuzovací látky a odpuzovač vysílá pro nás neslyšné zvuky, které jsou nepříjemné pro mouchy.

Jsou kompaktnější než elektrický lapač. Odpuzovač much může fungovat i na baterky, proto se hodí do každého stanu nebo chaty bez elektřiny. Jako odpuzovač hmyzu působí u muškáty Mezi osvědčené bojovníky proti mouchám, komárům, molům, octomilkám a dalším vetřelcům patří například pelargonie. Muškáty patří mezi oblíbené balkonové rostliny, mnozí však netuší, že mají také výrazné repelentní účinky. Elektronický odpuzovač komárů a much napájen pomocí 230V AC zásuvky.


Detailní popis produktu. Už máte plné zuby bzučících much , které vám nedají ani na chvíli pokoj? S praktickým a originálním ekologickým odpuzovačem.


Efektivní, tiché a diskrétní zařízení - ideální pro použití ve všech částech domu. Moderní a elegantní řešení. Lapač využívá UV žárovku, která přiláká hmyz svým světlem a elektricky nabité mřížky ho zasáhnout proudem. Elektrický lapač proti nežádoucímu hmyzu! Hmyz odpadne do odnímatelného podnosu, který jednoduše vyšroubujete a vyčistíte.


Zařízení je určeno pro použití ve vnitřních prostorách a je vybaveno světelnými kontrolkami. Chrání plochu o ploše až m². Odpuzovač můžete nechat působit celodenně, mouchy si na tyto ultrazvukové signály nezvyknou. Tip 2: odpuzovač Opět pro ně platí, že začnou působit téměř okamžitě a na rozdíl od odpařovačů je však musíte mít v provozu celou noc.


Kromě modelů do zásuvky se však vyrábí také odpuzovače na baterie, které si s sebou můžete vzít třeba pod stan.

Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Odpuzovač hmyzu funguje na principu šíření elektromagnetických vln. Díky ultrazvuku, který vydává spolehlivě odpudí veškeré hlodavce nebo.


D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Ultrazvukový repelent je účinný způsob, jak se zbavit potkanů, myší, švábů, pavouků, brouků, much , komárů a jiné nepříjemné havěti. Za světla je účinnost cca o nižší. Boj s obtížným hmyzem již nebude problémem. Využijte pohodlného používání a především vysoké efektivnosti elektrických lapačů much a komárů a nebudete litovat.


Ultrazvukový plašič (odpuzovač) kun a myší Deramax-Profi je možné použít ve vnitřních, i venkovních prostorách. Zařízení je odolné vůči vlhkosti, nicméně v případě využití ve venkovních prostorách je vhodné chránit přístroj před přímým vlivem deště a sněhu. Ardes AR6Sje účinný v prostoru do 10m2. Pro svou funkci nepoužívá žádné chemikálie a nepracuje na akustickém principu, proto se hodí do obytných prostor. Hmyz je usmrcen výbojem na mřížce v lapači.


Energeticky velmi úsporné. Zbavte se much ve svém domě použitím různých druhů pastí, návna insekticidů a přírodních odpuzovačů, jako jsou esenciální oleje a bylinky a vyčistěte také místa, kde se mouchy živí a množí, abyste zabránili jejich šíření. Solární odpuzovač hlodavců a hmyzu vysílá nízkofrekvenční vibrace, kterými u nich vyvolává takzvané únikové chování, jenž se objevuje při zemětřesení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky