čtvrtek 14. prosince 2017

Hlinikovy plot

O hliníkový plot se opravdu nemusíte vůbec starat, nebudete jej muset každé tři až čtyři roky celý demontovat, brousit, několikrát natírat a ztrácet tak spoustu drahocenného času a nemalé finanční prostředky na jeho údržbu jako to vyžadují ploty dřevěné a kovové. Hliníkové bezúdržbové ploty, brány a branky. Ploty které nikdy nezrezaví a už nikdy nemusíte brousit ani natírat. Skúsenosti v predaji, výrobe a montáži plotov nás nasmerovali k riešeniu hlinikový plot.


Prvý kontakt pri vstupe do Vášho domu je plot.

ALUMIX slovenský výrobca hliníkových plotov, brán a zábradlia. Designový neprůhledný hliníkový plot připomínající tvar žaluzií, který vyniká svou mohutností. Pokud máte rádi design a chcete mít soukromí, tento plot je pro Vás. Plaňkový plot je velmi univerzální.


Jeho výsadou je zdrženlivý design, který lze snadno přizpůsobit stylu moderní budovy. Vďaka kvalitnej povrchovej úprave Váš nový plot už nebudete musieť nikdy viac natierať. Hier B2B-Anbieter für Plot!

Předností tohoto plotu je rychlá montáž, nízká váha a velká odolnost proti povětrnostním vlivům. Jednotlivé součásti plotu jsou dodávány v rozebraném stavu a ochranném obalu a montovány přímo na stavbě, takže je eliminováno poškození plotového dílce při přepravě. Moderní hliníkový plot s lamelou NOVA je nejprodávanější řešení oplocení.


Díky tvaru lamel můžete zvolit plot zcela neprůhledný nebo průhledný s větší mezerou. Standardně se plot dodává v horizontálním uložením lamel, ale jsme schopni dodat i výplň do svařovaného rámu a díky tomu uložit lamely vertikálně. Můžete ho mít v provedení do roviny, oblouku nebo vlny. Celý plot je zhotoven z hliníkových profilů, které mají povrchovou úpravu pomocí vypalované práškové barvy. Pro dokonalé a pevné spojení využíváme výhradně nerezový materiál.


Jelikož našem výrobku věříme, tak se nebojíme poskytnout prodlouženou záruku let. Plot je to, co nás zaujme před domem nejdříve. Pokud právě přemýšlíte, z jakého materiálu budete pořizovat oplocení, máte na výběr z více možností.


Můžete vybírat plot dřevěný, z recyklovaného plastu, tvrzeného PVC. Nejnižší pořizovací cena bude za dřevěný plot, ale pokud k tomu připočtete nejméně 3-letou údržbu broušením, nátěrem, dojdete po čase k nemalé částce. Ospravedlnujem sa, tato tema tu uz bola ale nedozvedela som sa , co som potrebovala. Ak ste niekto tento rok dokoncili okenicovy plot , prosim, aka je.


Hledáte moderní plot , který je naprosto bezúdržbový?

Chcete vybírat z nekonečné škály provedení a barev? Naše hliníkové ploty tyto požadavky splňují. Kolemjdoucímu, sousedovi i návštěvě. A samozřejmě každý den i vám.


Proto při jeho výběru rádi a zdarma poradíme, ať už následně objednate či nikoli. Na této stránce naleznete ostatní profily které jsou potřebné pro Okenicových plotů. Nebudete jej muset každé tři až čtyři roky celý demontovat, brousit, několikrát natírat a ztrácet tak spoustu drahocenného času a nemalé finanční prostředky na jeho údržbu jako to vyžadují ploty dřevěné a kovové.


Garantujeme životnosť roko. Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot , betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. K plotům dodáváme brány a branky - moderní, samonosné, posuvné, designové i klasické.


Doladíme Váš domov k dokonalosti. Standardně se plot vyrábí v horizontálním uložení, ale jsme schopni instalovat výplň do hliníkového rámu a díky tomu uložit lamely vertikálně. Okenicový plot s označením NOVA je nejprodávanější hliníkový plot v naší nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky