středa 8. srpna 2018

Hadice na požární sport

Zde si můžete vybrat ty, o které z nabízených hadic nebo stuh máte zájem. Jak jistě víte, požární sport je možno provozovat na různých úrovních. Sady zásahových a sportovních hadic se spojkami. Výrobky pro požární sport V naší nabídce naleznete savice , hadice i proudnice včetně souvisejících doplňků. Prodáváme kompletní sady pro 1m překážek dospělých, m překážek dětí , sady na štafetu dospělých i dětí a další.


Laminátová nádrž na vodu vhodná pro požární sport. Plošná šíře splňuje parametry hadic dle pravidel požárního sportu - C52: 79mm, B75: 113mm. Izolovaná požární hadice je určena především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory.


Sledujeme dění a pracujeme na vývoji novinek pro Vaše úspěchy a zlepšující se výsledky. Začínali se stříkačkou PSa klasickými hadicemi. Potřebné savice, koš a proudnice zakoupil Městys Pavlíkov, po prvním klání ve Velvarech závodníci dostali darem od Petra Gebharta přilby na požární sport a spolek zakoupil kožené opasky.


Další sponzorský dar byl od Petra Seidla - dresy. Pro požární sport - běh na 100m překážek a štafetu 4x100m dospělí. Sada obsahuje ks hadic v délce m bez spojek. Výhodou této hadice je rozložení váhy na celou stuhu. Polyesterová sportovní hadice moderní konstrukce s tenkostěnnou pryžovou vložkou EPDM.


Tato hadice je vyvinuta speciálně pro požární sport té nejvyšší. Podle oblíbenosti Podle názvu Od nejdražšího Od nejlevnějšího. Poháry a medaile Zobrazit. Překážky na požární sport Překážky pro CTIF Překážky pro branný běh Sady na 6 1m překážek Ostatní Informace.


Napište nám Platba a doprava O nás Mapa. Všem podporovatelům patří velké díky. Objednejte si požární hadice , hasicí přístroje či. Všechna práva vyhrazena.


Hadice vyrobena ze syntetických vláken oboustranně povrstvená vysoce kvalitní pryží na bázi NBR – PVC. Kromě hadic pro technické účely jsou specialitou firmy TECHNOLEN hadice pro požární sport. Samozřejmostí jsou hadice vyráběné dle národních norem ČSN EN, DIN EN, BS, GOST.


A navíc s poradenstvím a nabídkou služeb v oblasti požární ochrany. Potřebovat budete hasičské hadice do hydrantů nebo pro sportovní akce. Přenosné hasicí přístroje jsou povinné pro nové rodinné a bytové domy, ubytovací objekty nebo prodejny.


Výstroj a výzbroj pro hasiče, vybavení pro požární sport. Boty, přilby, vyprošťovací nástroje, hasící přístroje. Mezi disciplíny požárního sportu patří: běh na 1metrů s překážkami.


In po vsem tem bi bil Karl Erjavec celo še slovenski evropski komisar, za najmanj tisoč evrov mesečno. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Naše divize FLÍDR Firesport neustále pracuje na zdokonalování a vývoji nářadí pro toto, stále populárnější, sportovní odvětví. V naší nabídce naleznete hadice, savice a související hadicové spojky a armatury pro zemědělské účely. Požární hadice BFire Gold spojka kovaná-20m.


PUR na požární útok CTIF, m včetně spojek, hliníkové spojky, cena je uvedena za ks. Sport , který propojuje atletiku a prvky z hasičského zaměstnání. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Nádrž na požární sport - Vzduchovky pro požární sport - Džberová stříkačka - Startovací čísla - Praporek pro požární sport - Hasičské přetlakové ventily - Pojistky na hasičské hadice - Hasičské překážky tartan - Žebříky. Hadice je opatřena vnitřní polyuretanovou (PUR) vložkou. Sportovní hadice bez spojek splňující pravidla extraligy na plošnou šířku hadic C- 65mm.


Díky PUR vložce hadice vyniká nízkou váhou ve srovnání s hadicemi s běžnou gumovou vložkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky