středa 8. srpna 2018

Markýza alanis

Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Vlastnosti vysuvnej markízy. Výsuvnú markízu Alanis je možné montovať na stenu aj na strop. Ovládanie markízy je možné mať dvomi spôsobmi.


Výsuvné markýzy ALANIS mají několik předností. Především jsou zahradní markýzy schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh. Markýza se uchycuje do zdi nebo do stropu. Látku si můžete vybrat ze 1vzorů a nechat si ji potisknout Vaším logem nebo nápisy.


Popis: Prodám markýzu Alanis d 3m, výsuv 5m, barva bílá.

Cenová dostupnost ji řadí mezi nejprodávanější typy. Markýzu Alanis je možné namontovat jak do stěny, tak do stropu. Sklon ramen je možné regulovat v rozmezí – 70°. Skvěle vynikne na lodžii, terase i nad venkovním posezením restaurace. Polokazetová markýza CARMEN je elegantní venkovní markýza s vysokou pevností konstrukce.


Tato markýza se vyznačuje vysokou funkčností a dlouhodobou živostností díky použití polokazety, která chrání látku před nepřízní počasí a látka i složená ramena jsou tak ve staženém stavu schována. ALANIS - markýza výsuvná ZÁKLADNÍ CENÍKOVÁ SESTAVA MARKÝZY ALANIS. VZOR LÁTKY: dle katalogu. RAMENA: extrudovaný hliník.


SIRCOMA MARKÝZA VÝSUVNÁ. Výsuvná markýza vhodná pro zastínění větších ploch a komerčních prostor. Barvy zde uvedené jsou pouze orientační.


Na případnou reklamaci z důvodu výběru nevhodné barvy dle vzorníku zobrazeného elektronicky není možné přistoupit. Ale markýza není jednoduše jen protisluneční ochrana. Alespoň pro ty, kdo jsou rádi venku, je také pohledovou ochranou a často dokonce také mírnou ochranou proti dešti. Sedět venku v bezpečí a bez starostí a ještě k tomu pod hezkou a stabilní markýzou - tak hezké může léto doopravdy být díky markýze.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Chcete vědět konkrétní cenu za Vaši zakázku?

S naší kalkulačkou budete vědět přesnou cenu oken či dveří do hod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jak správně vybrat zastínění vášeho domova? STÍNÍCÍ TECHNIKA v dnešní době nabízí široké množství typů a variací, které mají široké. VYBERTE SI ŠÍŘKU MARKÝZY: MARKÝZY PODLE ŠÍŘKY 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky