pondělí 6. srpna 2018

Plážové křeslo skládací

Skládací plážové křeslo s opěradlem a podpěrkami pro ruce. Nízké křesílko umožňuje pohodlně se uvelebit do uvolněné pozici s nataženýma nohama. Využití nejnovějších materiálů.


Rám je vyroben z kovových trubek a potah je z polyesteru, na němž se příjemně sedí iv vedrech. Polohovací křeslo se bude skvěle vyjímat na vaší zahradě, terase a balkonu. Ambia Garden Zahradní Sklápěcí Židle antracitová 45x50x85. Plážové skládací křeslo Panama zeleno-šedé 5Kč Skladem 05.


Vybrat si můžete zahradní židli, zahradní křeslo nebo skládací židli. Druhy zahradních židlí Zahradní křesla. Jsou ergonomicky řešená pro pohodlný pose disponují loketními opěrky a jsou robustní.


Podívejte se také na další zahradní nábytek , který máme na Mall. Nabízíme lavice , lehátka , slunečníky, houpací sítě , ale také dětský nábytek na zahradu. Lehátko Milano má rozměr 180x54xcm. Spodní strana je zhotovena z PVC, horní z bavlny, výplň molitan.


Easy Camp plážové křeslo Reef ocean blue. Většina ze skládacích židlí je nastavitelná a může být použita pro sezení, které je příjemné například pro čtení oblíbené knihy nebo se dá také uvést do polohy polo-lehu. Ideální pro zahradu, balkon a terasu nebo pláž. Pro převoz jídla, na nápoje, na nákup i na zahradu. Ocelové skládací křesílko má velmi lehkou kovovou konstrukci ( kg ) sátextilním polstrem modré barvy.


Pohodlné skládací plážové křeslo SPOKEY Panama v moderní tyrkysovo-limetkové barvě. Plážové křeslo skládací Country Side za akční ceny #128176;. Křeslo lze využít na pláž, pro rybáře, v kempech, chatařů a. Křesílko se snadno přenáší a dá se rychle složit. Praktické a pohodlné plážové křeslo - zajistí dokonalý odpočinek. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Ocelová konstrukce zajistí stabilitu a dlouho životnost křesílka. Konstrukce je potažená odolným textilním materiálem. Toto křesílko je maximálně lehké, skladné a přenosné , ale zároveň i vysoce pohodlné.


Kempingová skládací křesla ideální do kempu, na zahradu, festival či na ryby. Nezastupitelný během masových akcí, výletů či rybaření. Kovová konstrukce zajistí stabilitu a dlouho životnost křesílka.


Eurotrail Mallorca je kempingové skládací křeslo s nastavitelným a sklopným opěradlem pro záda a plastovými područkami. Naše kempingové křeslo se skládá z pevného dřevěného rámu a vysoce kvalitního sedáku, odolného vůči povětrnostním vlivům. Kromě toho jej můžete nastavit do různých poloh, abyste se v něm mohli pohodlně uvelebit. Zahradní křesílko lze složit, takže ho můžete bez obtíží přenášet nebo uskladnit, když ho právě nepoužíváte.


Nejlevnější e-shop karavan. Zboží za akční ceny, slevy. Velmi praktické rozkládací, zahradní křeslo. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Luxusní plážové křeslo: u vzácného volného času je třeba si dopřát také klidně o trochu více luxusu. S plážovým lehátkem z nejkvalitnějších dřev, jako například teakové, se pohodlně nechá strávit pohodové léto. Plné polštářky se postarají o potřebný komfort a umožní vám, že se na tomto dřevěném plážovém lehátku budete moci zatoulat v myšlenkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky