pondělí 6. srpna 2018

Prodám pletivo

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám pletivo je potažené PVC celková délka jednoho balíku je 25M.


Cena za běžný metr je 40kc. Nejčastěji se na oplocení rodinného domu, zahrady či firemního areálu využívá pletivo klasické čtyřhranné nebo svařované.

Krom pletiva je v poslední době hojně využíváno také svařovaných plotových panelů. Pro oplocení lesních prostor či jako provizorní plot na stavbu se poté využívá lesnické pletivo. Prodám dřevěnou klec vhodnou pro hlodavce nebo drobné ptactvo. Dole je šuplík, který není výsuvný na podestýlku. Jsou nové nepoužité, prodávám z důvodu změny chovatelského záměru.


Výborné dílenské zpracování. Vyberajte z inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


PLOTY - PLETIVO - jsme firma, která se zabývá internetovým prodejem plotů a kompletního oplocení. Náš hlavní sortiment tvoří drátěné ploty. Nejznámější pletivové ploty, dále pak svařované pletivo a svařované plotové panely. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Pro myslivce a lesní zvěř speciální lesnické pletivo. Dále zde naleznete nezbytné příslušenství k plotům jako jsou: ostnaté dráty, úchytky, čepičky, příchytky, panelové spojky nebo napínací strojky.


Pod plot namísto podezdívky mů. Toto pletivo lze odebírat pouze po celých baleních.

Chovatelské králičí pletivo nabízíme v pozinkovaném i poplastovaném provedení. Pozinkované šestihranné králičí pletivo je balené v rolích po bm. Králíkářské pletivo v poplastovaném provedení dodáváme po bm.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Zhruba roční kastrovaná fena, kohoutková výška cca cm. Baruška je milá holka, ale potřebuje čas, aby se s lidmi seznámila.


Bude jistě dobrý hlídač. Prodám broušená,suchá a široká prkna,jednou použitá - viz. Celkem připraveno k odběru 1m2. Můžeme zajistit dopravu. Prodám ocelové pletivo , kvalitní česká výroba, silný drát, celkem 90m, výška pletiva 0m, včetně napínacího drátu.


Stočeno do čtyř rolí, včetně. Zahuštěné směrem dolů viz tabulka. Doprava po celé ČR i na Slovensko přepravní službou Toptrans až do domu nebo osobní vyzvednutí v Benešově či Plzni. Prodám měkké palivové dřevo v metrových délkách. Největší český výrobce pletiva, ohradových pletiv a příslušenství.


Návrh a montáže plotů a oplocení. Výroba drátů a výrobků z drátů. Pletivo se dobře montuje a spolehlivě kopíruje terén.


Nízké 40cm vysoké dekorační pletivo zakončené na vrchní straně obloučky pro vymezení, ohrazení a naznačení rohů např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky