čtvrtek 9. srpna 2018

Truhlíky na květiny plastové

Truhlíky na květiny : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Venkovní květináče a truhlíky na terasu, velké zahradní květníky, závěsné, nástěnné, mrazuvzdorné V této kategorii naleznete velké venkovní květináče na terasu, velké plastové květináče, vysoké květináče, plastové obaly na květináče, moderní a luxusní květníky, exterierové květináče, mrazuvzdorné zahradní nádoby a samozavlažovací květináče. Navíc opravdu skvěle vypadají.


Vyberte si ze široké nabídky plastových truhlíků, které zahrnují nádoby vhodné pro vnitřní i venkovní pěstování rostlin.

Nejširší nabídka na trhu! Moderní plastové a ratanové obaly, květináče a truhlíky na pokojové i venkovní rostliny. Ty nejkrásnější květináče pro vaše květiny najdete u nás! Obklopte se těmito praktickými a designovými dekoracemi.


Dekorační a aranžovací potřeby. Nabízíme také truhlíky samozavlažovací, které vám pomohou s péčí o vaše rostliny. Květníky, truhlíky , zásobníky na květiny , dřeviny či okrasné.

My vám ale nabízíme plastové truhlíky, které jsou zároveň moderní, lehké a praktické. Pokud si chcete pořídit květináč nebo obal na květiny, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Naše rodinná firma vám zajistí vše potřebné na zahradu. U nás najdete ten pravý. Samozavlažovací plastový truhlík na květiny LIBERTY 50.


K výzdobě oken, balkónů a teras. Vhodné pro převislé i samostatně rostoucí druhy květiny. Květináče, truhlíky a kontejnery. Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny. Mini truhlíky na květiny z řady TERRAE od italských návrhářů mají matný, lehce škrábaný vzhled.


Barvy lze vybrat na přání s několika odstínů. Pořídit u nás můžete ikebany, květináče na orchideje, květináče a obaly na Magnolie, Primulky a Lilie. Dále máme velice moderní a populární kolekce plastových květináčů kulatých, hranatých, ratanových, vroubkovaných a dalších pro Vaše pokojové a zahradní rostliny. Velký výběr květináčů v různých.


Plastový truhlík na květiny bez podmisky.

Velké i malé, krásné plastové truhlíky pro vaše květiny. Věděli jste, že p lastové truhlíky jsou mrazuvzdorné a lehké, tedy vhodné k manipulaci? Popis: Prodám plastové truhlíky na květiny rozměry viz foto. Nezapomínejte však do této folie před zasypáním zeminou vytvořit odtokové otvory. Tento truhlík využijete na bylinky, květiny nebo na cokoliv, co vás napadne.


Truhlík je ve vintage vzhledu s patinou a odřeninami a vypadá, jako by již sloužil několit let. Skvěle padne k dalším vintage doplňkům. Nízký květináč v pleteném designu využijete nejen pro květiny , ale také pro jakékoliv aranžmá. Díky zajímavému designu funguje samostatný květináč jako dekorace. Pevný plastový květináč lze použít jako obal na květiny nebo i samostatný květináč.


Pořiďte si na balkón květináče a truhlíky. Udělejte si výhled na zahradu a ozdobte terasu květinami zasazenými do květináčů, co odolají každému počasí. Vše skladem, příznivé ceny. Eshop specializovaný na květináče a truhlíky. Prodáváme designové a venkovní květináče, květníky a květinové obaly pro umělé i živé rostliny.


Dnes mají mnoho podob, dávno nejde jen o hranaté nádoby s podmiskou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky