čtvrtek 9. srpna 2018

Plastové nádoby na dešťovou vodu

V e-shopu HORNBACH nabízíme: plastové sudy na dešťovou vodu s víkem i bez víka, sudy na dešťovou vodu s kohoutem i bez a barely na vodu. Sud na dešťovou vodu není jen věc, do které teče voda. Díky sudu na dešťovou vodu můžete zalévat kdykoliv. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.


Plastové nádoby nádoby na dešťovou vodu.

Podstavec pro zásobník 3l Jednoduché řešení pro zachytávání dešťové vody z okapového svodu. Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží.


Jedná se o kvalitní německou jímku. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata. Nádrže s větším objemem najdete v kategorii podzemní nádrže.


K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody, kohouty a výpustné ventily, hadice na propojení apod.

Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená nebo terakota barva díky které splynou s okolím. Nádrže na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny.


Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Hranatý zásobník na dešťovou vodu 5l bez podstavce. A to jsou jen některé z možností, které Vám plastová nádrž na dešťovou vodu otevírá. Nádoby na dešťovou vodu. Jímejte dešťovou vodu a nenechejte si ze střechy odtékat tisíce korun ročně.


Akumluační nádrž je instalována pod zemí a stéká do ní dešťová voda ze střechy a zpevněných ploch. Podzemní plastové nádrže na dešťovou vodu jsou ideální řešení pro rodinné domy i rekreační objekty. Voda stéká okapem ze střechy až do nádrže na dešťovou vodu , která je umístěna nenápadně pod zemí. Sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z tvrzeného plastu, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Podzemné nádrže na dažďovú vodu a splašky a veľkoobjemové nádrže na vodu a iné kvapaliny pre poľnohospodárov vlastnej výroby. Podzemné a nadzemné veľkoobjemové nádrže vyrábame vo vlastnej prevádzke metódou rotačného odlievania z kvalitného vysokohustotného polyethylénu. Dále dešťovou vodu využijete na úklid a jiné čištění.


Jak je třeba dešťovou vodu upravit a jak ji v nádržích skladovat.

V případě, že budete dešťovou vodu využívat v domácnosti, neměla by teplota skladované vody překročit °C. U vyšší teploty hrozí množení bakterií a kažení vody. Ideálně je proto dobré nádrže na dešťovou vodu skladovat pod zemí (zakopané), kdy vám půda požadovanou teplotu zajistí. Tato plastová nádoba na vodu je určena k umístění k okapům, kde zachytí dešťovou vodu a tu pak můžete využít například na zalévání zahrádky.


Sud se nesmí použít v mrazu, na. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Možnost kruhového či hranatého tvaru. Velikosti se pohybují - m³. Jste ochotni věnovat více práce a peněz obsypu plastové nádrže na dešťovou vodu.


U nás můžete objednat plastové nádrže, které jsou od renomovaných německých výrobců Geratec a Speidel. Rozdíl spočívá především v absenci přepadu, kterým jsou některé jímky pro akumulaci dešťové vody osazené. Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky