čtvrtek 9. srpna 2018

Chlornan sodný dávkování

Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo poradit, jak nadávkovat chlornan sodný ? Jelikož máme mikrobiologicky znečištěnou vodu ve studni, koupili jsme si. Dávkování: Počáteční dávka 1- 2ml na 10. Následující dávky - 1ml na 10.


Vhodný pro automatické dávkovače.

Skladem,pouze osobní odběr. Kvalitní stabilizovaný chlornan. Chlornan sodný l pro Vás bazén - automatické dávkovače i ruční dávkování.


Tekutý prostředek pro dezinfekci Vašeho bazénu, studny, nebo vodovodního řádu, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie. Stabilizace prodlužuje udržení dané koncentrace účinné látky v roztoku a dobu použitelnosti přípravku. Předem stanovenou dávku nařeďte pitnou vodou a tento roztok vlijte do bazénu.


Pouze osobní odběr, případně rozvor v rámci Pardubic.

CHLÓR Super ( chlornan sodný roztok ) je ověřený tekutý prostředek pro dezinfekci bazénové vody, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie, plísně, řasy aj. Spolu s kyselinou tvoří dva základní produkty pro úpravu bazénové vody. CHLORNAN SODNÝ: Anorganický chlorový roztok s obsahem – aktivního chlóru.


Tekutý chlornan sodný pro dezinfekci vody v bazénu. Dodává se stabilizovaný v kanystru, a je tak vhodný zejména pro automatické dávkovače bazénové chemie. Chlornan patří mezi nejúčinnější přípravky pro ničení řas, bakterií a dalších živých organismů ve vodě. Elektrolytická výroba chlornanu přímo na bazénu je alternativním způsobem dezinfekce vody touto chemikálií.


Informačná stránka o MMS - chloritan sodný a chlornan vápenatý. Roztok s nižší koncentrací chlornanu sodného lze průmyslově vyrobit elektrolýzou roztoku chloridu sodného s minimálním oddělením anody a katody. Automatické dávkování chemie Automatické dávkování bazénové chemie jsou zařízení, která automaticky vyhodnocují požadované hodnoty bazénové vody a následně dávkují tekutou bazénovou chemii až po dosažení požadovaných hodnot. Pro úpravu surové podzemní vody na pitnou a povrchové vody na uľitkovou pouľíváme dávkování chlornanu sodného.


Nevíme si rady s tím, ľe chlor nám v průběhu cesty potrubím mizí, a to ne. Díky vysoké koncentraci námi nabízeného chlornanu sodného je jeho dávkování , a tudíž i spotřeba, nízké. Námi nabízený chlornan sodný lze využít také na úpravu pitné vody ve studních.


Výhodou tohoto roztoku je, že při ručním dávkování stačí pouze roztok chlornanu sodného naředit.

Pro správnou funkci tohoto přípravku je důležitá i hodnota pH, která by se měla pohybovat v intervalu až 2. CDSdávkování Na pití běžně: Při prvním používání CDSse doporučuje začít jen na cca ppm až dcl 3x denně po hodině, protože množství uvolněných toxínů najedou Vás může otrávit. Přijatelnější je konzumovat např. Ověřený tekutý prostředek pro dezinfekci Vašeho bazénu, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie, plísně, řasy aj. Automatický dávkovač Chlor PERFECT vyhodnocuje hodnotu chloru bazénové vody a následně dávkuje tekutý chlornan sodný.


Jedná se kompletní dávkovací stanici pro bezstarostnou údržbu hodnoty Chloru bazénové vody. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu. Důvodem je menší náročnost ohledně požadavků na obsluhu. Je dodáván jako -ní vodní roztok v PVC barelech o objemu l. Nevýhodou chlornanu sodného je, že má přibližně 7x menší účinnost než plynný chlor a potřebuje delší dobu kontaktu s vodou.


Při dávkování chlornanu dochází ke zvýšení pH u upravované vody. Zamezuje růstu a rozmnožování bakterií, které by jinak mohly způsobit i nepříjemný pach bazénové vody. A to vše díky okamžitému a rychlému navýšení volného chloru. V čem je tato funkce pro bazénové vody tak významná?


Stabilizovaný chlornan sodný – velmi užitečný a konečně i cenově dostupný desinfekční přípravek ! Je již všeobecně známo, že chlornan sodný má. Jeho účinnost se časem snižuje vlivem světla a přístupu vzduchu. Bazénová chemie Prostředky pro údržbu bazénové vody, Štěpán Hradec Králové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky