čtvrtek 9. srpna 2018

Vířivá vana

Kaufe Vana Markisen im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Vířivá vana PureSpa poskytuje relaxaci ihned po stisknutí jediného tlačítka.


Snadno použitelný ovládací panel aktivuje vysoce výkonné bublinkové trysky, které Vám navodí.

Vířivka pro 3-osoby s ovládacím systémem BALBOA v ceně! Vana je taktéž vybavena funkcí dohřevu vody, který Vám umožní až několikahodinovou koupel. Samozřejmostí je nespočet režimů masáží s možností pulzace aktivní hydromasáže.


Vše nastavujete z pohodlí vany na ovládacím panelu. Vířívá vana – je malý bazén s vlastním cirkulačním a filtračním systémem, s vestavěným ohřevem. Každá vířivá vana má elektronický systém, který se stará o pravidelné filtrování a stálou teplotu vody.


Velmi dobře vybavená rohová vana s hydromasážními a vzduchovými tryskami, ohřevem a barevnou terapií. Je vybavena vodovodní baterií a sprchou pro každodenní používání.

Vana je vybavena nerezovým ohřevem, kdy po napuštění si múžete vodu dohřát nebo udržovat na požadované teplotě po celou dobu koupání a užít si opravdový relax doma ve vlastní koupelně. Při výběru mobilních vířivých van si nejprve promyslete, kolika osobám bude vana nejčastěji určena, zda preferujete nějaký tvar, design a rozměr. Prostorově je řešená až pro čtyři osoby. Intuitivní ovládací panel aktivuje 1vysoce. Ylellisyys-polvityyny – herää ilman selkäkipuja!


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Tekapo D-TEDELIGHT Mobilní nafukovací vířivka MSpa Tekapo D-TEpro osob. Hodí se Vám tento praktický. Je navržena speciálně pro ty z vás, kteří se potýkáte s malým prostorem, ale zároveň nechcete slevit z požadavků na vysoký komfort.


Nafukovací vířivá vana má masážních trysek a teplou vodu do ° C. Vana je vyrobena z Oxford tkaniny (polyamidová vlákna), potažená PVC = velmi robustní s extrémně měkkým povrchem. Jedná se o kompaktní a plně vybavený model luxusní hydromasážní vany až pro pět lidí, přičemž dva si mohou užívat masážních pozic lehu najednou. Masážní trysky zajistí dostatečný vířivý výkon a ve vodě 40° C zapomenete na všechny strasti a budete se pouze oddávat tomuto jedinečnému okamžiku, který vám vířivka poskytne. Koupání i sprchování v jednom.


V případě, že se vám do koupelny nevejde současně sprchový kout i vana , vyberte si vanu asymetrickou. Takzvaná vířivka je dnes standardní součástí nejen welness center, ale i mnoha domácností.

Pokud sis ji ještě nestihl pořídit. Na jednotlivých místech si můžete vyzkoušet různé druhy hydromasáží a samostatně je ovládat. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky. Kč nafukovací vířivky Camaro M-031S.


Přenosná vířivá vana , která Vás určitě zaujme provedením, funkčností a velmi nenáročnou. Katalog Objednejte si ZDARMA náš elektronický katalog v pdf. Elektronický katalog v pdf. Hydromasážní vířivá vana pro dva.


Při pobytu ve vířivé vaně, kdy voda dosahuje tělesné teploty, celkově zregenerujete celé své tělo – uvolníte ztuhlé svalstvo, stabilizujete krevní tlak, tepovou frekvenci, posílíte činnost srdce a ulevíte bolavým zádům. Osvětlení je designové s barevným podsvícením. Vychutnejte si relax po svém v soukromém Wellness v Ostravě.


Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka, sauna, sprcha a relaxační místnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky