středa 8. srpna 2018

Zahradní houpačka rozkládací

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Houpačka pro venkovní použití? Praktické: rozkládací , závěsné. Se stříškou máte i příjemný stín. Posaďte se a užijte si slunečné dny ve Vaší zahradě. Na lavičce s rozkládacím lůžkem se mohou posadit až osoby s prvotřídním sedadlem a opěradlem.


Rám je vyroben z robustního, práškově lakovaného kovu a sedadla z odolného polyesteru. Opěradlo je nastavitelné tak, aby se lavice dala snadno rozložit na pohovku. Díky nastavitelné sklápěcí střeše máte vždy stinné místo.

Takhle může přijít léto. Romantický zahradní altán s rozkládací houpačkou. Velmi luxusní altánová houpačka pro ten největší relax. Součástí jsou i polštáře, podušky a moskytiéra. Možnost rozložení na lůžko, ocelová konstrukce ošetřena práškovou barv.


Díky své rozkládací funkci je houpačka velmi prostorná. Použité materiály jsou kvalitní, ošetřené a celkově bezproblémové. Polstrování i střecha jsou odnímtelné a pratelné. Zaručený odpočinek na čerstvém vzduchu ocení celá rodina. Rozkládací zahradní houpačka Určitým specifikem některých provedení je lůžková úprava.


U těchto modelu se sklopením zádové opěrky stane z lavice jedna velká zavěšená houpající se plocha, která je pro relaxování a odpočinek jako dělaná. Jak už název napovídá, můžete ji přeměnit na dvojlůžko obdobně jako v případě rozkládací pohovky. Skvělou výhodou je stříška , která ochrání před sluncem i mrholením, a pohodlné sedáky.


Kovová konstrukce sedačky je pohodlnější na údržbu, dřevěná zase více lahodí oku. Zahradní houpačka musí být především stabilní a pohodlná. Je to kombinace moderního designu, který dodá vašemu domu úžasný vzhled a potěšení návštěvníků, s bezkonkurenčním komfortem a relaxací.

Povrchová úprava je provedena komaxitovou barvou. Luxusní zahradní houpačka Ipa Luxusní Italská zahradní houpačka Ipa pro tři osoby. Třímístná houpací lavice s jutovinou,. Opěrák je možno sklopit a vytvořit tak lůžkovou úpravu.


Pokud hledáte vhodné doplňky na zahradu, je venkovní houpačka skvělou. Je snadno rozebíratelná, a proto ji můžete mimo sezónu hravě vměstnat i do menších prostor. Má pevnou a stabilní konstrukci a je vhodná pro osoby. Robustní konstrukce z mořeného borovicového dřeva, které odolává vodě i slunci.


Vychutnejte si příjemné letní lenošení na zahrádce. Tato dodací lhůta je pouze orientační a může se na začátku školního roku i před koncem kalendářního roku značně prodloužit! Díky elegantnímu designu je pěkným doplňkem zahra teras, balkónů nebo lodžií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky