středa 8. srpna 2018

Olej na dřevěné terasy

Dřevěné venkovní terasy jsou speciálním případem povrchové úpravy dřeva. Nelze na ně použít lak, silnovrstvou ani slabovrstvou lazuru, protože tyto úpravy buď popraskají vlivem povětrnostního působení, nebo rychle podlehnou mechanickému opotřebení a následně povětrnostnímu působení. Zvláště se doporučují na dřevěné terasy , zahradní nábytek a dřevěné přístřešky Terasové oleje vyhlazují povrch dřeva, který poté odpuzuje vodu a nečistoty. Exteriérový olej WOCA je určen pro základní ošetření a údržbu nových i dříve olejovaných dřevěných povrchů, jako např.


Alpin olej terasový 5L - impregnačný olej na terasy a drevo ALPIN OLEJ terasový je špeciálny prírodný impregnačný olej vhodný na rôzne typy tvrdého dreva v exteriéri a interiéri. Je určený na terasové dosky z exotických a ušľachtilých drevín, drevené chodníky, schody, záhradný nábytok, obklady fasá balkónov a iných výrobkov z dreva.

Terasový olej zvýrazní přirozenou baru a strukturu dřeva. Pro zhotovení dřevěné terasy můžete sáhnout i po smrku či borovici z domácích dřevin. Pro jejich použití hraje především nízká cena. V porovnání s exotičtějšími druhy dřeva se můžete dostat dokonce i na polovinu ceny. Mimo oleje na Teak obsahují všechny oleje Osmo složky, které redukují účinky UV záření na dřevo.


Zvýrazňuje přírodní krásu dřeva. Proniká hluboko do dřeva. Speciální olej na venkovní terasy z exotických druhů dřevin.

Není vhodný na dřeviny typu smrk, borovice, buk,dub apod. Saicos olej na terasy a zahradní nábytek Nanášený olej působí na materiál již při nízké vrstve. Není důležité na terasu použít příliš oleje.


Díky svým schopnostem se s oblibou používá na dřevěné paluby lodí. Na dřevěné plochy je nutné správně vybrat olej na dřevěné terasy. Dlouhou životnost a kvalitu zajistí dřevěným terasám vhodný olej na dřevěné terasy z konkrétní dřeviny. PLUS UV terasový olej T-olej pro tuzemské i exotické dřeviny. Vynikající penetrační vlastnosti, proniká hluboko do dřeva, chrání dřevo zevnitř.


Pro vhodný výběr přípravků na údržbu a renovaci dřevěné terasy potřebujete přesně určit, jaké problémy potřebujete odstranit. Saicos prémiový přírodní olej na terasy a zahradní nábytek. Saicos speciální protiskluzný vysoce kvalitní olej s prémiovou ochranou pro dřevěné terasy. VIDARON - ošetřující oleje na dřevo v exteriéru. Před použitím dobře zamíchat.


Dřevěné terasy a zahradní nábytek je nutno chránit olejovými přípravky. POZOR oleje napuštěné hadry jsou. Woka olej je vhodný jako finální povrchová úprava na nové i dříve olejované dřevěné povrchy jako jsou terasy, zahradní nábytek, obklady, ploty, fasády.


Zajišťuje odolný povrch vůči nečistotám a vzniku plísní, hub, mechu a řas.

Díky pigmentům jsou OSMO terasové oleje odolné proti UV záření a chrání tak terasu výrazně déle. Cenově atraktivní koncentrovaný terasový. Olej na terasy s UV ochranou.


Teakový olej a oleje pro údržbu jiných dřevin v různých odstínech a gramážích. Napouštěcí olej na všechny druhy dřeva a exotické dřeviny. Terasy , zahradní nábytek, fasády. Bezbarvý, odpuzující vodu, UV odolný, snadno aplikovatelný.


Přírodní oleje na dřevěné terasy. Vám pomůže prodloužit vhodný olej na dřevěné terasy s UV filtrem. Oleje a vosky zvýrazňující kresbu dřeva. BONA, WOCA,OSMO nebo Saicos, to jsou výrobci, kteří dodávají čisticí a údržbové prostředky i olej na dřevěné terasy. Protiskluzový terasový olej se zvláště doporučuje na hladké terasy.


Upozornění: zobrazené barevné odstíny jsou fotografie vzorků dřeva věrných originálu. Přesto se mohou vyskytnout barevné odchylky při reprodukci tiskem. WOCA Exteriérový olej na dřevěné terasy 75l Teak.


Woodprotector balení 5l CIRANOVA , olej na dřevěné terasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky