středa 8. srpna 2018

Zatravňovací dlažba

Dlažba BEST - VALEA pak představuje ideální řešení nášlapných kamenů v zahradě. Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení.


Pro plochy s nižším zatížením doporučujeme vybírat z lehkých plastových zatravňovacích dlaždic. Cena jedné tvárnice o rozměru x. Chraňte svůj pozemek před vyježděnými kolejemi. Po dešti už nemusíte jezdit blátem. Zatravňovací dlažba nabízí mnoho způsobů využití.


Základní prvky mohou být obohaceny o speciální doplňky, díky kterým může zatravňovací systém přesně kopírovat tvar terénu. This feature is not available right now. Dlažba je vyrobena z cementů, přírodních kameniv a ekologicky nezávadných zušlechťujících přísad a pigmentů. Použitý materiál je extrémně pevný a houževnatý, nepraská a neláme se.


Finální výrobek je ekologický, recyklovatelný, šetrný k životnímu prostředí a neutrální k podzemním vodám, odolný vůči alkoholu, kyselinám i zásadám (posypovým solím, amoniaku, kyselým dešťům atd.). Díky své nízké hmotnosti a praktickému systému zámků se ideálně hodí do každé zahrady. Plastová zatravňovací dlažba umožňuje mnohem větší zatravnění v porovnání s betonovými tvárnicemi.


Díky její hmotnosti je montáž jednodušší. Na rovné ploše je plastová dlažba ideálním řešením, ale pokud uvažujete po zpevnění svahu pro vyjíždění s autem, tak vám může plastová dlažba prokluzovat. ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE DLAŽBA VEGETAČNÍ PŘÍDLAŽBA ŽLABY ŠTĚRBINOVÝ ŽLAB ODVODŇOVACÍ ŽLAB EUROPA.


Fotogalerie realizovaných projektů. Potřebujete zpevnit svahy n. Tmavá zatravňovací dlažba Guttagarden Black je pak ideálním řešením pro vodopropustná zpevněná parkovací stání s možností vsypání štěrku, případně světlého dekoračního kameniva. Jsme přesvědčeni, že se systémem zatravňovací dlažby Guttagarden budete maximálně spokojeni.


Zabýváme se výrobou nejen betonové zatravňovací dlažby v různých povrchových variantách, ale také dalších betonových dlažeb. Výhody zatravňovací dlažby. Ceny jsou uvedeny bez dopravy. Doprava bude kalkulována z Čeperky.


Nabízíme odběr za naše ceny ve skladech a výrobních závodech DITON. Je odpovědí pro levnější variantu zatravňovací tvárnice Guttagarden Original. Konstrukční systém zatravňovací dlažby, využívající kotvících trnů a kvalitních zámků, zajištuje maximální stabilitu při pojezdu a parkování vozidel a zároveň nebrání vsakování srážek. Plast ze, kterého je dlažba vyrobena je UV. V době, kdy zelené zatravněné plochy ustupují asfaltu a betonu, přicházíme s ideálním řešením na zpevnění travnatých.


Kvalitní certifikovaná zatravňovací dlažba je vynikající pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch. Je určená pro zpevnění pakovacích ploch, příjezdových cest ke garážím i jako zahradní chodník. Tato dlažba vyniká rychlou a. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Aktuálně se Vám zobrazují pouze zatravňovací.


Chytří nakupují výhodně na internetu! Zámková dlažba je charakteristická tvarovými zámky, které usnadňují realizaci zpevněné plochy a zabraňují horizontálnímu posunu jednotlivých kamenů. V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech, na pochozích a pojezdových plochách soukromých i veřejných, jako jsou parkoviště či chodníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky