pondělí 3. srpna 2015

Jahody kunratice praha

Objednávat sadbu na dobírku můžete přes náš nový objednávkový formulář ZDE. Premium Loading. Skip trial month free. Zajišťujeme také výrobu a dovoz sazenic a sazenice jahodníku. V současné době jsou našimi majoritními odrůdami (osázená plocha na jednu odrůdu je více než jeden hektar) Darselect, Korona, Elsanta, Sonata.


Sklízíme od hodin a jahody jsou přiváženy přibližně každou hodinu čerstvé z pole do naší prodejny. Pokud se vám nechce jahody sbírat, někteří pěstitelé nabízí i možnost zakoupení již natrhaných jahod. Můžete také zavítat za jahodami do Středočeského kraje. Schwenk jahody v Uhříněvsi „Letošní úroda jahod je bohatá, ale je bohužel velké sucho. To je zhruba polovina oproti ceně v obchodech.


Milovníci čerstvých jahod nemusí uprostřed sezony spoléhat jen na supermarkety nebo farmářské trhy. Ovoce si mohou natrhat sami přímo na území metropole. Přelovice jsou malá obec v Pardubickém kraji (km od Lázní Bohdaneč), žije zde jen cca 2obyvatel. Zatím není jasné, kdy zde letošní samosběr začne. Z provozních důvodů bude od 1. Nahlížení do spisů je možné v čase a místě dle.


Pro více informací: ZOBRAZIT VÍCE Časté otázky: Kolik ti je ? Václav Jakoubek mladší, na světové zahrádkářské výstavě ve Vídni za odrůdu Senga sengáta. Jediným správným a logickým řešením bylo začít s vlastním dovozem z Německa a Francie. Než se ale vydáte na cestu, raději si ještě telefonicky nebo na webových stránkách daných plantážích ověřte, zda mají opravdu otevřeno. Otevírací doby náhodně vybraných jahodáren se mohou měnit podle počasí a úrody.


Kunratice , K Šeberáku Sběr začne zřejmě o víkendu. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.


Na parkovišti vedle kostela sv. Prodej kunratických jahod. MHD se dostanete autobusem č. Aktuální ověřené informace. Ošetření jahod: jahody jsou pěstovány formou konvenčního zemědělství, jahody jsou tedy ošetřeny řádně schválenými postřiky, přednost dává ekologickým. Zajímavosti, chlouba: Aby pan Michal Jakoubek odolal tlaku zahraniční konkurence orientuje se také na pěstování speciálních odrůd jako Lambada, která je sladká, ale má nižší trvanlivost a proto se nedá ze zahraničí dovážet.


Rádi byste si vyrazili na farmu nasbírat jahody ? Ministerstvo zemědělství připravilo přehled farem, které samosběr umožňují. První jahody by mohly být k prodeji během příštího týdne. Naše jahody, maliny a ostružiny musíte ochutnat. Ovoce pěstujeme na našich polích na farmě v Břežanech II.


Jahody Praha a Středočeský kraj. Z ovoce vyrábíme naše vynikající domácí džemy. Jsme držiteli ocenění Regionální potravina a ovoce pěstujeme v rámci integrované ochrany, splňujeme všechny bezpečnostní požadavky na kvalitu ovoce a zdravotní bezpečnost spotřebitele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky