pondělí 28. září 2015

Cena za sekání trávy

Cena za posekání trávy se nedá stanovit taxativně za m ale odvíjí se od pracnosti. Hodně záleží na stavu trávníku, přístupnosti a vzdálenosti pozemku, na ročním období apod. Cenu Vám však sdělíme poté, co se seznámíme s Vaším konkrétním požadavkem nejlépe osobně na daném místě.


Dle náročnosti terénu se cena pohybuje od po Kč za m2. Konkrétní cena se odvíjí od plochy , výšky a kvality trávníku , rovinatosti, svažitosti a překážek (např. stromy, keře, květinové plochy) a zda budete chtít i její likvidaci (sběr a odvoz posekané trávy).

Lze se domluvit na jejím shrabání a odvozu. Cena dle množství trávy a podmínek. Sekání trávy může být dobrou brigádou nebo dokonce sezónní živností.


Nižší cena obvykle bývá bez sběru posekané trávy. Cena služby závisí na množství (m počet kusů apod.), a je-li služba provedena jednorázově, opakovaně, nebo je-li podepsána smlouva o dlouhodobém. Cenu za sekání trávy zjistíte během jednoduchých kroků.


Poté si službu můžete snadno objednat.

Za lidové ceny Cenu sekání neovlivňuje čas, ale plocha a stav travníků. Kalkulaci vám oznámíme předem, po předchozím prohlédnutí sekaného místa. Dodržujeme dohody a termíny.


Ceny zahradnických služeb a prací. Ceny našich zahradnických služeb je lépe poptat, či dohodnout při případné konzultaci. Konzultace poskytujeme zcela zdarma. Výše ceny zahradnických prací je také ovlivněna tím, je-li služba provedena jednorázově nebo je-li spolupráce dlouhodobějšího charakteru.


Velmi záleží na členitosti terénu, četnosti sečí, atd. Při dlouhodobých zakázkách bude cena samozřejmě nižší. CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA. Profesionální údržba zeleně a péče o zeleň, sekání trávy i sekání svahů.


Odvoz a zneškodnění posekané trávy. Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy. Odstranění ruderálního porostu s naložením a. Sečení se sběrem a odvozem trávy na.

Služba, Upřesnění, Cena v Kč, Za jednotku. Nestíháte sekat trávník, nebo vás to nebaví? Postaráme o váš trávník a na vás zůstane se pouze těšit ze stále krásného zeleného koberce. Ceny jsou platné při použití stroje se sběrným košem nebo mulčováním.


Tráva ze sběrného koše bude sypána na předem určené místo objednatelem. Při sekání vysoké trávy bude tráva ponechána na řádcích, pokud objednatel neurčí jinak. Požaduje-li zákazník posekanou trávu odvézt a ekologicky zlikvidovat je cena vždy individuální vůči množství a váze trávy. Sekání vysoké a přerostlé trávy Praha východ za nízké ceny. Garantujeme spolehlivost, rychlost a slušnost.


V Brně a okolí po Vás nebudeme chtít za dopravu ani korunu. Nemusíte se bát, kolik bude sekání trávy stát. S námi si konečnou cenu spočítáte předem.


Výhodné pravidelné sekání. Užijte si pravidelně posekaný trávník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky