pondělí 28. září 2015

Ochrana proti holubům

Ochrana budov proti holubům a jinému ptactvu. Prodej, instalace a servis ochranných systémů proti ptactvu. Ochranná síť proti holubům jde na instalovat na mnoho druhů fasá trámů a konstrukcí - není proto nutno obav, zda zrovna k Vám sítě proti holubům lze montovat. Nabízíme zábrany proti holubům, vrabcům, vlaštovkám, jiřičkám a jinému ptactvu - jak pro jednotlivce, tak firmy.


Zabýváme se montážemi a prodejem systémů a ochran proti holubům a dalšímu ptactvu například jiřiček a vlaštovek.

Díky vzrůstajícímu počtu holubů a ptactva se stává ochrana budov velice žádanou. Ptáci nalétávají na střechy a fasády, kde. Vypadají mírumilovně, ale když se uhnízdí na balkoně, čeká vás těžká bitva.


To se s námi ale nemůže stát! Tyto prostředky proti dosedání holubů a jiných ptáků jsou ideální pro aplikaci na terasy, sochy, balkony a jinde, kde je jejich přítomnost nežádoucí. Podobně fungují i speciální ochrany proti dosedání holubů, které působí i na zrak ptactva.


Mechanické zábrany se instalují převážně na úzkých místech , kde holubi posedávají a způsobují.

Ochrany proti holubům Ochranu proti dosedání a hnízdění holubů na fasádách a konstrukčních prvcích lze řešit dvěma způsoby. Na římsy, atiky, okapní žlaby apod. Prodáváme pouze kvalitní a vyzkoušené ochranné hroty proti holubům, jiřičkám a jinému ptactvu.


Hroty proti holubům a jiřičkám. Garantujeme kvalitu a spokojenost s naším hrotovým systémem. Všechny nabízené hroty máme skladem v dostatečném množství. Navrhneme a nainstalujeme ochranu proti holubům pro firmy i domácnosti. Provádíme dezinsekci i dezinfekci.


Zajistíme odbornou likvidaci trusu a kadaverů. Komplexní, spolehlivá a dlouhodobá ochrana proti holubům od firmy Dopareal. Ochranu montujeme na byty, domy i firmy v celém hlavní městě Praha a Středočeském kraji.


V následujícím článku se dozvíte jak vyhnat holuby a jiné ptáky ze střech, balkonů a zahrad svých domů. Zábrany proti holubům na balkóně, ale i na jiných místech. Sítě proti holubům a jinému ptactvu zajištují 1 ochranu rozlehlých ploch tím, že zcela zabraňují vniknutí do zasíťovaného objektu, respektive přistání na římsách a dekoračních prvcích zakrytých fasád.


Síťový systém se využívá zejména při ochraně balkonů, lodžií, teras a světlíků, kde je síť natažena po celém obvodu.

S problematikou hnízdění a usedání ptactva se zabýváme už více jak deset let. Hrotový systém Videogalerie montáže hrotů zde. Instalace ochranných sítí a hrotů proti holubům.


Vyžádejte si nezávaznou kalkulaci pro nejvýhodnější způsob provedení. Zábrana proti holubům x cdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Konečně nebudou žádní holubi ani jiní ptáci zabírat a znečišťovat váš balkon ani plot.


Pichlavé plastové proužky lze namontovat kamkoliv. Naše firma zajišťuje kompletní dodávku materiálu a služeb v oblasti ochrany proti ptactvu. Instalujeme hroty – bodce proti holubům a. Jejich trus znečišťuje budovy, sochy i ulice.


Kč včetně DPH více. Vyrábíme sítě z nerezových ocelových lan 1-mm velikost oka standartní nebo na přání zákazníka. Výroba trvá obvykle týdny od objednání, v. Protekce budov proti ptactvu je vysoce specializovaná oblast v ochraně proti škůdcům. Ptáci žijící ve městech jsou schopni se dle potřeby přesouvat z. HROTOVÝ SYSTÉM PROTI HOLUBŮM – HROTY, BODCE PROTI HOLUBŮM.


Přemnožení holubi způsobují značné škody na běžných budovách i architektonických památkách. Městské populace zdivočelých holubů jsou potomci holubů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky