středa 30. září 2015

Stanový přístřešek

Vybrat si můžete klasický stanový přístřešek , nebo naopak speciální přístřešky, které uspokojí i ty nejnáročnější milovníky pobytů v přírodě. V případě potřeby vám rádi pomůžeme s výběrem nejvhodnějšího stanového přístřešku, stačí nás kontaktovat! Ocelová varianta přístřešku odolá i silnějšímu řádění počasí. Hliníková konstrukce je lehká, přenosná a skladná. Samozřejmostí je nepromokavá střešní plachta, ke které lze jednoduše připojit boční plachty suchými zipy.


Lehký jednoplášťový přístřešek Trace značky Trimm osloví především nenáročné turisty, rybáře, trampy. Jak si vybrat ten správný stanový přístřešek. Husky stanový přístřešek Caravan (Zahradní altány) Hodnocení produktu:. Jeho výhodou je snadná manipulace. Přístřešek , zástěna nebo sluneční stan, to všechno můžete nakoupit právě tady.


Přístřešek ke stanům Caravan a Bolen je samostatný a volně prodejný doplněk, který zvýší komfort Vaše nového Caravanu nebo Bolenu. Zvětší obytný prostor stanu o další dva metry délky. Stan Caravan nebo Bolen a přístřešek Shelter se rovnají nekonečnému prostoru při Vašem kempování. Popis: Tento unikátní model stanu je vyvinut jako přístřešek ideální na pláž, k vodě či na zahradu.


Rychle postavitelný přístřešek FastPitch značky Coleman poslouží při zahradní párty stejně jako pro příjemné. Náš stanový přístřešek 5x3m spolehlivě ukryje vše, co potřebujete ochránit. Vás, váš materiál i nářadí.


A pokud se potřebujete rychle přesunout, není nic snazší. Bude dominantou vaší zahrady, místem kde společně s přáteli a rodinou budete trávit hodně času během léta. Stanový koberec pro Outdoor Revolution Evora 390.


Grand Canyon Sherlter 4je celta a stanový přístřešek pro Vaši ochranu a pohodlí. Spolehlivě Vás ochrání před nepřízní počasí, která Vás může nečekaně zastihnout například na cyklo výletu. Party stan je skvělou investicí pro vaší zahradu, hodí se totiž do jakéhokoli počasí. Se zahradním party stanem nebo zástěnou s. Do povinné výbavy je nutné přidat několik metrů pevné pomocné šňůry a karabiny, pomocí kterých turistický přístřešek snadno přichytíte ke stromům.


Tento bivak je možné postavit jak na laminátové, plechové nebo dřevěné lodi, tak je ideální i pro nafukovací čluny od 4m délky. Pokud cestujete na výlety osobním vozem, možná se vám bude hodit tento stanový přístřešek, který vás ochrání před deštěm či sluncem. Lehký stanový přístřešek Hannah Skyline je ideální k volnému zavěšení v přírodě. Samostatný a volně prodejný doplněk, který zvýší komfort vašeho nového Caravanu. Obrázek je ilustrační, přístřešek je dodáván v barvě zelené.


Pro širokou škálu využití, od ochrany proti sluníčku v kempu, až po zahradní párty u Vás doma. Výhodou jsou především volitelné boční panely, které dodávají ochranu před větrem. Speciální HUB mechanismus zaručuje opravdu expresní postavení stanu. Téměř veškeré původní vybavení. Wing tarp je skvěle řešený stanový přístřešek proti dešti pro zavěšenou turistickou houpací síť na cestách, nebo přímo na vaší zahradě.


Tento materiál je velmi kvalitní, pevný a odolný v různých podnebných podmínkách. Plážový přístřešek s jednoduchou konstrukcí udělá z místa na pláži příjemné zátiší. Díky tomu, že má přístřešek nízkou váhou, snadno ho vždy na pláž přepravíte. Máte možnost sledovat pohyb Vaší zásilky, přehled o všech Vašich objednávkách a mnoho dalších výhod.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky