pondělí 21. září 2015

Elektrický provzdušňovač

Elektrický vertikutátor se záběrem 36cm. Doporučená plocha 8m2. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Zbytky rostlin snadno odstraní a trávník tak oživí a zrekultivuje.


Nechybí sběrný koš s objemem l. Kompaktní elektrický provzdušňovač trávníku STIHL RLE 2k vertikutaci a vyčesávání menších ploch. Včetně vyčesávacího válce a sběrného. Plynulé nastavení pracovní hloubky. Součástí dodávky jsou dva válce,.


Dodáván je s nožovým válcem určeným pro prořezání a provzdušnění trávníku (vertikutaci) a drátkovým válcem k odstranění plsti a mechu. RLE 5k vertikutaci středně velkých ploch. Praktická kombinace elektrického provzdušňovače a odmechovače, určená k prořezávání trávníku.


Pro dokonalou péči o Váš trávník - provzdušňovač neboli vertikutátor. Je také možné velmi jednoduchým zásahem vyměnit frézovací válec za válec s ocelovými pružinami. Provzdušňovač trávníku Bosch ALR 900. Kategorie: Příslušenství k domu a zahradě. Velmi zachovalý, jen dvakrát použitý.


Obsahuje dva pracovní válce - jeden s pevnými noži a druhý s pružinami. Dvojité skládací držadlo, stohovatelný sběrný koš Velký sběrný koš l pro dlouhé. Plastové šasi pak snižuje celkovou hmotnost stroje pro pohodlnější pohyb po zahradě. Vertikutátor neboli provzdušňovač svým působením zlepšuje růst kořenového systému trávy a působí preventivně proti možnosti vzniku houbových chorob trávníku. Vertikutátor - druhy Vertikutátory můžeme v zásadě rozdělit na elektrické a benzínové vertikutátory.


Nabídka elektrických provzdušňovačů a odmechovačů v kameném a internetovém obchodě! Snadné tlačení Pro bezproblémové tlačení po dlažbě je k dispozici transportní pozice, ve které jsou nože snadno vyklopeny vzhůru. Zahradní technika Plzeň Princl. MTD Optima VE travní provzdušňovač s elektrickým motorem -. Vše pro dílnu a zahradu.


Nákupní košík je prázdný. Nabízíme elektrické vertikutátory, provzdušňovače. Pro správnou regeneraci Vašeho trávníku. Válec s ocelovými drátky. Stejně jako každá jiná rostlina potřebuje trávník dostatek živin, vody a slunečního světla.


Při pravidelném sekání se na trávník. Kvalitní německý produkt se zárukou měsíců. Práce s ručním provzdušňovačem je velmi náročná, ale elektrický provzdušňovač trávníku SKIL odstraňuje mech snadno a rychle. Pracovní záběr je 33cm, pracovní hloubka je nastavitelná na stupně.


Díky tomuto stroji budete mít celoročně krásný, pěstěný trávník a to díky péči jediného stroje. Díky výkonnému motoru PowerPlus lze elektrický provzdušňovač trávníku bez problémů nastartovat a pracovat rychle a bez. Výkonný motor PowerPlus. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky