středa 30. září 2015

Lehátko na opalování

Zahradní lehátko z ratanu je vhodné ne jenom na zahradu. Stejně tak dobře poslouží u bazénu, či na balkónu, ve Vaši sauně, nebo na zápraží Vaši chaty. Ideální také k relaxaci.


Plážová lehátka na opalování mohou být plastová, nebo třeba z měkkého pěnového polyuretanu a doplněná potahem z příjemné bavlny. Některá plážová lehátka mají praktická ucha a po složení lze lehátko pohodlně vzít třeba jako tašku. Pořiďte si zahradní lehátko na FAVI.

Vyberte si lehátko se stříškou, houpací nebo rozkládací. Nejprodávanější jsou dřevěné, plastové, ratanové a kovové. Lehátka na opalování si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě v kteroukoliv dobu. Jedná se o velmi žádané zboží.


Budete muset projít více kategoriemi, abyste si našli ty nejvhodnější pro vaše potřeby. Opalovací lehátko vám zpříjemní dlouhé horké letní dny ve vaší zahradě. Jak zařídit nábytek do domu i zahrady vám poradíme na portálu HOME.


Taková pláž je přímo perfektním místem k odpočinku, relaxaci či opalování – zde využijete především plážové lehátko s bavlněnou textilní výplní. Lenošit ale můžete i přímo na vodě, k čemuž vám poslouží nafukovací lehátko do vody.

Vemte si svojí oblíbenou knížku či časopis, zapněte mppřehrávač a užijte si slunné odpoledne na relaxačním lehátku. Celý článek ke skupině lehátka si můžete přečíst v novinkách. Skládací lehátko Korfu je ideálním prostředkem pro pohodlné opalování a odpočinek u vody, na plážích apod. V katalogu nemáme podrobnější informace o lehatko na opalovani.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pohodlné kovová lehátka vám dodají tolik žádáný komfort a pohodlí díky nimž dostane relaxace nový rozměr. Naše lehátko na opalování DELUX je vhodné pro dvě osoby a použití na zahradě, nebo na větší terase. Díky naklápěcí stínící stříšce můžete odpočívat na čerstvém vzduchu bez toho, že by na Vás pražilo slunce, ale pokud chcete chytit bronz, pak stačí jen stříšku naklopit a už se můžete opalovat. Velká, ergonomicky tvarovaná plocha.


Naše plážové lehátko skládací má praktická ucha, po složení lze lehátko pohodlně vzít jako tašku. Vybaveno držákem na nápoje, který lze namontovat na obou stranách, poskytuje pohodlný odpočinek. Produkty vyžadují domácí montáž. Uvedené rozměry se týkají smontovaného produktu.


Lehátko lze využít na lenošení doma, opalování na balkoně, terase, zahradě, chatě i chalupě. A pokud čekáte početnou návštěvu a nemáte ji kam usadit, jsou lehátka skvělou volbou. Z lehátka se stane zahradní lavička, na kterou se vedle sebe vejde hned několik hostů. Lehátko na opalování je dokonalou volbou pro relaxaci na zahradě nebo na větší terase.


Díky naklápěcí stříšce můžete odpočívat na čerstvém vzduchu bez toho, že by na Vás pražilo slunce, ale pokud chcete chytit bronz, pak stačí jen stříšku naklopit a už se můžete opalovat. Díky kolečkům se dá snadno přemísťovat.

Hledáte lehátko na opalování ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Na našich stránkách vám nabízíme takové materiály. Tím prvním je lehátko na opalování z umělého ratanu. Skládací plážová lehátka a podložky na opalování české kvality nabízíme hned v několika provedeních a moderních barvách.


Všechna námi nabízená lehátka jsou pratelná , rychleschnoucí a díky polyesterové podšívce lehce udržovatelná. Jednoduchou úpravou se zcela změní v pohodlnou židli s pomocí nastavitelného opěradla a noh. Blumfeldt Vitello Noble Grey, lehátko , na koupaliště, opalování se, 140x72x104.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky