úterý 29. září 2015

Kolejnice na posuvná vrata

Pojezdová kolečka Pojezdové vodící kolejnice Nejprodávanější. PKUložiskové pojezdové kolo posuvné brány, průměr mm – Skladem. Na našem e-shopu naleznete veškerý sortiment kování pro posuvné dveře ze skla, dřeva i kovu, posuvná vrata, skládací a harmonikové dveře, ale také kování pro posuvné okenice, zástěny, slunolamy, mříže a spoustu dalších atypických realizací, které lze z našich produktů vytvořit. Boční držák kolejnice 339G na zeď velký pro vrata do 7kg - držák kolejnice 339G velké pro zavěšená vrata s úchytem na zeď.


Kovový masivní držák kolejnice 339G zavěšených vrat. Součástí jsou i šrouby pro uchycení držáku s úchytem.

Zvolte si tedy pro vás vhodnou variantu se správnou délkou a nosností křídla dveří. Cookies jsou nutné pro fungování webu. Dle zatížení je možné vybírat z šesti velikostí. Naše produkty jsou přizpůsobeny požadavkům zákazníků. Dalším krokem je pouze upevnění sloupků a podkladu pro skříň s motorem a na rozvod kabeláže pro pohon a čidla a usazení křídla brány do kolejnice.


Kolejnice může být zašroubována do terénu nebo uložena v betonu. Doraz brány do vodícího profilu k přišroubování FM-342P malý pozinkovaný. Vozík 4-kolový ložiskový 4-SBK pro vodící profil S-4 max.

Tím je nutné brát zřetel na údržbu této kolejnice , zvlášť v zimních měsících. Její výhodou je absence „vynášecího ramene“, jako u samonosných bran o tím menší náročnost na boční prostor. Když si objednáte naše rámy pro posuvné brány a budete si chtít provést montáž svépomocí máme pro Vás připraven fotonávod na zaslání mailem, který Vám ulehčí a zjednoduší montáž brány. Na místě posoudíme nejvhodnější variantu pro váš vjezd na pozemek a navrhneme nejlepší řešení, případně i jiný typ brány, samonosnou bránu nebo dvoukřídlou bránu.


Jako povrchovou úpravu posuvné brány můžete zvolit pozink, komaxit dle RAL nebo jen základovou barvu. Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní dodatečnou výplň. Posuvná teleskopická brána pojezdová po kolejnici vč.


Vhodná všude tam, kde je málo prostoru pro zasunutí (např. pro 4m průjezd je dostačující 2m místa pro výsuv). VODÍCÍ A DOJEZDOVÝ SLOUPEK. NIKO pro posuvná vrata , dveře. Angula - kolejnice pro posuvnou pojezdovou bránu.


Hlavní výhodou, kterou posuvné brány mají, je minimální náročnost na místo - boční prostor po odsunutí brány stačí v délce samotného průjezdu. Parkování je možné ihned za bránou. Brány pojezdové po kolejnici jsou cenově příznivější o cca než brány nesené. Na výběr máme od nejmenší řady komponentů závěsných profilů Strela3 přes střední řadu s profily Strelaaž po masivný závěsné profily Strelapro těžká posuvná zavěšená vrata.


Dodáme vám vrata , dveře a vjezdové brány v co nejkratším možném termínu. Pohony a komponenty pro brány a vrata do hodin. Koľajová posuvná brána (nazývaná i pojazdová) jazdí na koľajnici, ktorá sa inštaluje na betonový základ.

Na spodnom profile brány sú ukotvené oceľové pojazdové kolieska s ložiskom. Nevýhoda kterou má posuvná brána samonosná spočívá v tom, že celková délka brány je minimálně o jednu třetinu delší, než vlastní šířka průjezdu a vyšší náklady. Vjezdová vrata posuvná na kolečku jsou vyrobena na principu zasouvání rámu po pojezdové liště, která je ukotvena do předem zabetonovaného základu.


Masivní zelezné kování na posuvná vrata, dveře. Délka nosné horní kolejnice 2m, šířka kolejnice 40mm, síla materiálu kolejnice 5mm. Jednoduchá montáž (veškeré potřebné komponenty a návod k montáži jsou součástí balení). Dveře jsou ve spodní části fixovány vodícím trnem, proti vyjedí dveří z kolejnice jsou boční zarážky.


PROVOZNÍ PŘEDPISY Vrata smí obsluhovat pouze osoby k tomu určené a poučené. Udržujte posuvná vrata v pořádku, uvolněná nebo zkřížená vrata musí být opravena servisní firmou. Další informace naleznete na straně 17. Jak nejlépe vybrat pohon pro posuvná vrata a dveře. Dělí se na brány samonosné (nesené) a na brány posuvné po kolejnici.


Kování na posuvné dveře - Závěsný vozík dvojitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky