čtvrtek 24. září 2015

Bazén tábor ceník

Otevření letního plaveckého areálu! Venkovní bazén spouštíme 1. Etapa I – Zahrnuje opravu dětského bazénu , který bude nahrazen třemi. V tomto areálu se nachází m plavecký bazén, dětské brouzdaliště, tobogán, rekreační bazén s mnoha vodními atrakcemi.


Bazén je vyhřívaný na teplotu 24°C.

Tábor pro děti základní školy v chráněné krajinné oblasti Horních Bečev. Moderní chodovský krytý plavecký bazén měří na délku metrů a jeho šířka 1metru nabízí pět plaveckých drah vybavených startovacími bloky. Je zde široké veřejnosti k dispozici bazén s divokou řekou, masážní trysky a lavice, houpací bazén a několik vodních chrličů.


Nechybí tu ani whirlpool. Platnost zakoupené vstupenky na hodin je měsíců od prvního vstupu. V areálu je možnost zapůjčení dvojlehátka včetně slunečníku nebo samostatného slunečníku.


Svačina, dezert, vlastní menu, balíček na cestu smluvní cena Nabízíme také možnost uspořádání rautu.

Pro Vaši oslavu připravíme. Je připraven pro každodenní kondiční i rekreační plavání jednotlivců, skupin i rodin s dětmi. Kompletní bazén s veškerou výbavou, který už jen čeká na instalaci. Po celou sezónu se voda v bazénech vyhřívá na 26°C až 28°C, takže je koupání možné i při nepříznivém počasí. Atrakce: Vnitřní plavecký bazén m, prostorný venkovní bazén m, vnitřní tobogán m, venkovní tobogán m, trojskluzavka, dětské bazény a brouzdaliště, relaxační bazén , vlnobití, dětské skluzavky, vířivky, večerní plavání při hudbě, parní kabina.


Jediný brněnský padesátimetrový bazén se skokanskou věží je určen plavcům. Relaxační bazén zase láká rodiny s dětmi. V jednotlivých odkazech jsme pro vás připravili užitečné informace a pokud.


Chci bazén, ale jak vybrat ten správný? Rozhodli jste se pořídit bazén a nevíte, jak se orientovat v široké nabídce materiálů, tvarů, bazénového příslušenství a doplňků různých značek? Ovšem s naší pomocí to není nic složitého.


Odborné rady vám rádi podají naši specialisté na kterékoliv naší pobočce po celé České republice a na Slovensku. Plavecký stadion Podolí. Saunový svět mimo provoz.


Odpovědným projektantem byl Ing. Krytý, vyhřívaný bazén je součástí parkhotelu Mozolov v jižních čechách.

Využijte krytý a vyhřívaný bazén v jižních čechách - Tábor , Písek. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro batolata. Ceník příměstský tábor.


Pro ty, kteří mají rádi trochu adrenalinu, je zde 1metrový tobogán , který vám dovolí nahlédnout z výšky na venkovní koupaliště, ale užijete si i efektní vnitřní osvětlení. Dobrý den, bazén je součástí wellnesscentra Lázní Aurora a je přístupný i veřejnosti. V samotném centru města najdete vše, co potřebujete ke kvalitnímu odpočinku - bazén , wellness, občerstvení, posilovnu a solárium.


Městský bazén v Čelákovicích, včetně přilehlého víceúčelového hřiště, Sportovní halu Vikomt a tribunu, minihřiště UEFA a hlavní travnatou plochu Městského stadionu v Čelákovicích. Konec školního roku a začátek prázdnin přijďte oslavit na bazén ! Každý školák, který dne 29. Možno využití podpory příslušného sociálního odboru. V ceně vstupného Vám nabízíme i možnost využít saunové komory (pro muže i ženy - v prostoru sprch). V objektu Sportoviště najdete bazén , sauny - relaxační část, fitness, zimní stadion, lezeckou stěnu, občerstvení i masáže.


V těsné blízkosti objektu leží fotbalový areál s dvěma hřišti a atletickým oválem, volejbalové a tenisové kurty, koupaliště, dětské hřiště, lanový park i lesopark Luh podél řeky Otavy, který je rájem běžců a in-line bruslařů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky