pondělí 28. září 2015

Strunová benzínová sekačka

Jetzt Ihren Preis ermitteln und in wenigen Minuten wechseln. Strom aus 1 Wasserkraft ? Alles Infos hier! Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek.


Strunová sekačka Makita patří mezi špičkové zahradní nástroje, které jsou bezkonkurenčně nejlepší. Náš test strunových sekaček zakončíme modelem DUX60ZM tedy univerzální aku strunovkou se super výkonem a mnoha jedinečnými vlastnostmi. Benzínová sekačka Steelline XLR-B Quattro.


Motor: BriggsStratton Výkon: kW Záběr: cm. Výhodou je praktický držák na kabel, který brání případnému zamotávání. Funkce Semi-Auto Feed hlídá vhodnou délku sekací struny a dle potřeby zajišťuje pravidelné odmotávání z cívky. Příkon elektromotoru je 2W. S náletovými dřevinami by už ovšem mohla mít docela problém a křovinořez zde plnohodnotně nenahradí.


Zato křovinořez obstojně nahradí strunovku, je však třeba s ním pracovat opatrněji okolo drobných dřevin a obrubníků. Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu. Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu.


S takovou sekačkou zvládne údržbu travnaté plochy i žena. Strunová aku sekačka je určena k udržování zahradního trávníku, k úpravě okrajů trávníku a vyžínání trávy v těžko přístupných místech, např. Günstig - schnell - fair.


Na rozdíl od jiných klamavých reklam je možné takového pěkného anglického trávníku dosáhnout poměrně snadno. SPI-A Plus (0) LUX Highwheel benzínová sekačka na trávu B-H. Elektrická strunová sekačka AL-KO GTE 5Premium (vyžínač ALKO) Přesné strunové sekání ve všech polohách. Teleskopická hliníková tyč s nastavitelnou rukojetí. Akumulátorová strunová sekačka Bosch ART 23–LI – holé nářadí Skvělý výkon sečení, pohodlné ovládání.


Inovativní žací systém „Durablade“ zaručuje skvělý výkon sečení a až 12× delší životnost plastového nože. Strunová benzínová sekačka neboli motorová kosa Strunová benzínová sekačka , někdy nazývaná motorová kosa, je vhodná k sekání v hůře přístupném a nerovném terénu. Hlavní část tvoří motor spojený se strunovou hlavou pomocí dlouhého hřídele.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Je to perfektní produkt, pokud hledáte výkonou a ekologickou strunovou sekačku pro Vaší zahradu. Snadno ovladatelná strunová sekačka představuje praktický a oblíbený zahradní nástroj pro údržbu menších zatravněných ploch a dosečení okrajů kolem keřů nebo záhonků, kam už se s velkou rotační sekačkou není možné bezpečně dostat. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.


Kvalitní sekačka s pojezdem a značkovým motorem největšího evropského výrobce MTD Německo za skvělou cenu. Moderní sekačka s mnohostranným využitím, robustní konstrukcí a možností výhozu trávy do strany. LKvalitní benzínová sekačka , která vyniká jednoduchou obsluhou. Vřetenová sekačka je typem sekačky, který trávu neseče, pouze ji zastřihuje. Tento typ sekaček se pohybuje většinou po kolech.


Aby váš trávník byl opravdu co nejhezčí, připevněte k sekačce tzv. Ten zajišťuje, aby tráva nežloutla a na trávníku nezůstal žádný zbytek suché trávy. Zejména u zákonů květin, keřů či u okrajů chodníků. Výkonnější strunová sekačka s elektromotorem o příkonu 5W.


Lehká akumulátorová strunová sekačka od firmy Bosch nabízí neomezenou volnost pohybu, bez zamotaných kabelů. Inovativní strunový systém je energeticky úsporný a zajišťuje přesný zástřih. Sekačka benzínová VEGA 4SDX Zahradní motorová sekačka VeGA 424SDX s pojezdem vyniká ve střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním.


Je určena na malé až středně velké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky