úterý 29. září 2015

Půdní insekticid

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Wirklich eine lang anhaltende Stahlharte Erektion. Insektizide im ausführlichen Vergleich. Dienstleistungen: Produktvergleich, Kaufberatung, Test bzw. Informationen zur Datenbank.


Výpary tefluthrinu prostupují půdou, pronikají do kutikuly hmyzu, narušují vodivost nervů a způsobují zastavení žíru a smrt zasaženého hmyzu. Prodlužuje se otevření sodíkových kanálků v nervových výběžcích. Repelence se projevuje zejména při ochraně mladých rostlin.


Popis Širokospektrální insekticid ve formě granulátu k hubení žravých půdních škůdců, zejména drátovců, na rostlinách. Oblast použití Cukrovka. Přípravek je vyloučen z použití v ochranném pásmu II. Vyberte kategorii Zahrada Semena, Travní směsi, Osiva Sadbovací potřeby, Sázecí nádoby, Substráty, Dekorační, drenážní a posypové materiály, Půdní.


Sicher durch den Winter. Force G je půdní insekticid obsahující účinnou látku tefluthrin ze skupiny pyrethroidů. Hubí škůdce fumigačním, dotykovým a požerovým účinkem.


G je granulovaný půdní insekticid obsahující účinnou látku tefluthrin ze skupiny pyretroidů. Rozpuštěné granule lze použít jako postřik na zelené části rostlin nebo pro smáčení. Půda a mixy (Plagron, BioBizz, Canna) Kokos. FORCE G je půdní insekticid obsahující účinnou látku teflutrin ze skupiny pyrethroidů.


Velmi oblíbenou formou aplikace chemických prostředků je jejich rozpuštění ve vodě a použití formou zálivky- Zahubíte tak i půdní larvy, tedy životní stádia mnoha škůdců. Jedinou nevýhodu je ale fakt, že zálivka musí být opravdu vydatná a koncentrace pesticidu v ní poměrně vysoká. Musí dojít k prolití půdy kolem kořenů.


G je známý, granulovaný půdní insekticid. Fumigační, dotykový a požerový účinek eliminuje škůdce ještě před tím, než se do rostliny zakousne. Coleoptera (brouci), Diptera (dvoukřídlí) a. Ale pouze centrifugálně, tedy od baze ke špičkám výhonů nikoli nazpět. Význam to má právě u mšic, kde se listy zkroutí a sající hmyz je tak pro běžný kontaktní insekticid nedostupný. Co dělá a jak je účinný preparát v kontaktu s půdou, to nevím a jaký má vliv na půdní organizmy, taky ne.


Po pátrání po vhodné zbrani jsem objevila insekticid MOSPILAN. Můj problém spočívá v tom, že naprosto nechápu návod k použití. Není tam vůbec uvedeno, zda se roztok zalévá nebo postřikuje, případně jak postřikuje apod.


Půdní vrtáky Rýče Sekery, klíny Semena, cibuloviny a sazenice Spirály, podpěry Stínovky Struny na sekačku Substráty Trávníkové obruby Truhlíky Vidle Zahradní nářadí Zahradní textílie - netkané a tkané Zahradní vozíky Zavlažován. Vybíráme z obsahu: Mospilan je systémově působící insekticid ve formě vodou rozpustného prášku, určený k hubení širokého spektra živočišných. Vertimec EC, insekticid , 10ml. Postřikový insekticidní a akaricidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k hubení svilušky chmelové na chmelu a svilušek, vrtalek a třásněnek včetně třásněnky západní na okurkách.


Rajčatech a okrasných rostlinách. Marshal suSCon je granulovaný půdní insekticid. Je určen k dlouhodobé ochraně jehličnatých kultur proti silnému poškození žíry klikoroha borového (Hylobius abietis L.) a lýkohubům (rodu Hylastes).


Actara WG ovlivňuje nikotinový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky