pondělí 21. září 2015

Kuna jak se jí zbavit

Schau Dir Angebote von Kunas auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Ubytovala se vám kuna na půdě a nevíte, jak se jí zbavit ? Předem říkáme, že to není jednoduché, ale s trochou štěstí a pevnými nervy se vám to jistě podaří. Nedávno jsme psali o strastech, které způsobují kuny, které se ubytují v autě. Proto se jí snažte co nejdříve zbavit.


Třeba vám některý z tipů pomůže. Není dovoleno ani použití pastí a klecí, protože jde o trýznění a kuna se nesmí chytat ani živá. Ochrana před kunou v autě, na půdě, ve střeše nebo kurníku.


Odpuzovače kun, pachové ohradníky, pasti na kuny. Prosím o radu , jak se zbavit -vyhnat ,zatím z neobývané půdy Kunu (lasičku).

Nechci ji trávit ,jen se jí zbavit. Zatím jsem nic nezkoušel. Otázka však zní, jak vlastně. Odstřelit ji smí pouze myslivec v období.


Jak se zbavit kuny skalní Důležité je zakročit proti kuně ihned poté co zjistíte že ji máte v domě nebo v autě. Druhý den zadávám do googlu heslo kuna - jak se jí zbavit. Stává se ze mě odborník na toto zvíře. Tedy zatím pouze teoretický. Ráno odcházím do práce a pouštím rádio na plné pecky.


Tak si to tu, holka, užij. Při své vysoké inteligenci rychle pochopila, že daleko jednodušší a pohodlnější. Jak dostat psa na půdu a přinutit jej označkovat teritorium je ale na vás. Když se s kunou spřátelíte a ochočíte si ji , už se jí nikdy nezbavíte.


Existuje mnoho názorů a typů jak se jí zbavit. Mechanická zábrana Je neuvěřitelné, jak malým otvorem se umí protáhnout na půdu a jak krkolomnou cestu kvůli tomu někdy podniká. Kuna – škůdce první kategorie. Osobně bych ji tam nechal, pokud by to bylo možné.


Jinak se dává na vypuzení lidské vlasy, psí srst.

Nemá ráda pokud tam třeba trvale hraje radio. Když se už ale kuna u vás doma zabydlela, máte několik možností, jak se jí zbavit. Lidé se kuny snaží vyhnat nejrůznějšími způsoby a je nutné informovat, že jde o značně nevyzpytatelné zvíře.


Nevite jak ji zabit, nebo co s tim? V noci mi nejspis beha po sklade, nebot mi tu dela hovna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky