čtvrtek 24. září 2015

Plotové sloupky na dřevěný plot

CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení. Plotové sloupky postavte za pomoci opěrných latí a dřevěných hranolů. Poté je srovnejte podle vodováhy do svislé polohy.


Dodržujte přesné rozestupy mezi jednotlivými prvky pohledových zábran, neboť jejich pozdější oprava již není možná. Tím se zamezuje styk se zeminou a zároveň plot jistě stabilizuje.

Dřevěné sloupky na plot. Vše nabízíme k mání u nás v ceníku. Vyrábíme masivní dřevěné plotové sloupky včetně zaručení certifikované kvalitní tlakové impregnace veškerého materiálu. Jak ochránit dřevěný plot před vlhkostí Dlouhodobou trvanlivost a životnost méně trvanlivých druhů dřeva v exteriéru je možné dosáhnout jen zabráněním vlivů vlhkosti, což je možné dále násobit použitím vhodné povrchové úpravy nátěrem.


Plot pro Váš dům představuje v podstatě rám na obraze. Každý den kolem něho chodíte nejen Vy, ale i ostatní lidé, a proto by měl Váš plot dobře vypadat. Jsme tu pro Vás jestli-že stavíte dřevěný plot ,oplocení pozemku, oplocení stavby nebo potřebujete pouze plotové dílce.

Nabízíme plotové sloupky , plotové dílce a další materiál pro ploty a oplocení. Většinou se váže material plotových sloupků k materiálu plotu. Pokud tedy chcete plot z pogumovaného pletiva, budou z největší pravděpodobností vaše plotové sloupky ze stejného materiálu. V naší nabídce najdete sloupky různé výšky pro všechny druhy standardního pletiva. Hranaté sloupky pozinkované i poplastované.


Plotové prvky vyrábíme na zakázku - přesně dle požadavků zákazníka. Pokud si vyberete dřevěný plot s podezdívkou a nemáte možnost zařídit si stavební firmu nebo zedníka, zajistíme stavbu plotu včetně podezdívky, případně sloupků. Podélně uložené plotové výplně, vzájemně se překrývající, čímž tvoří stříšku desce pod ní. Navíc sešikmené, vhodné pro stečení vody z povrchů a bez kontaktu s podezdívkou a sloupky – nejlepší varianta bez zastřešení ze všech zde uvedených.


Může být kombinována i se zastřešením pomocí rámu konstrukce, čímž se ochrana dřevěných prvků plotu dále zdokonaluje. Betonování plotových sloupků : Pro zabetonování plotových sloupků vyvrtejte zemním vrtákem. Je poměrně pracný, musí se udržovat, ale stojí za to.


Osadíme zbylé sloupky a jámy vyplníme (hlínou, štěrkem nebo pískem dle typu plotu a jeho funkce nebo životnosti) jestli potřebujete plot na rok na dva (pouze dočasné oplocení) tak nepotřebujete sloupky betonovat nebo je jinak upravovat. Prodám smrkové plotové plaňky (plotovky). Mám na výběr z několika variant (viz obrázek).

Jsou vyrobeny ze suchého smrkového dřeva, hoblované, frézované a následně osmírkované. Připraveny na nátěr a montáž. Všechny hrany jsou frézovány a zaobleny, aby se na ostrých hranách nezdržovala vlhkost a mec.


Na tom jaké máte na plot požadavky, závisí pak i jeho cena. Někdy můžete uvidět hradbu, která stála zřejmě skoro tolik jako normální dům, a to je už opravdu hodně přehnané. Rozhodně vám můžeme doporučit zkusit si postavit plot z hoblovaných prken, latí nebo hranolů a jsme přesvědčeni, že bude plně odpovídat veškerým vašim požadavkům, včetně ochrany a cenové dostupnosti. Poplastované sloupky na plot dodáváme v mnoha barevných provedeních - jejich barevnou stálost zajišťuje UV ochranná vrstva a dlouhou životnost oboustranně pozinkovaná trubka. V nabídce máme také držáky, svorky, kleště a další nezbytné příslušenství potřebné pro stavbu plotu s plotovými sloupky.


Sloupky na dřevěný plot Kulaté. Tyto sloupky mají přivařené držáky plotových polí na opačných stranách sloupku. Používají se na plot v přímém směru a bez výškových rozdílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky