středa 30. září 2015

Zahradní altán 3x6

Heute Reduziert Und Heiß Begehrt. Jetzt Plätze Sichern, Da Preise Steigen. Schnell und sicher online buchen. Schau Dir Angebote von 3xauf eBay an.


Zahradní hliníková altán 3x6m hliník hexagon. Nůžkový systém s robustním hliníkovým profilem.

To nejlepší na trhu rozkládacích stanů! Vhodný aj ako prístrešok pri domácej grilovačke a posezení s rodinou a přáteli alebo aj na grill párty. Celkem má bočních stěn které jsou opatřeny srolovatelnými stěnami, tyto stěny se dají i odendat. Má střešní podpěru, noh k ukotvení do země a kovovou konstrukci.


Ocelová konstrukce s práškovým nástřikem. Střešní plachta nepromokne. Instalace je velmi jednoduchá , stan vás ochrání před sluncem i deštěm.


Díky jeho vnitřnímu prostoru, který je 3×metrů, budete mít dostatek prostoru pro vaši letní párty.

Pevný altán , který funguje jako ideální řešení pro ochranu před sluncem. Nohy altánu jsou ve stejné zelené barvě. Tyto zahradní párty stany 3xm byly navrženy především na ochranu před slunečním zářením, ochrání Vás však také před malou dešťovou přeháňkou. Vybírat můžete buď klasické provedení párty stanů 3xm nebo z nabídky praktických nůžkových zahradních párty stanů 3xm. Vyrábí se z různých materiálů, nejčastěji ze dřeva nebo z hliníkových konstrukcí.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Postavíte jej snadno díky nůžkové konstrukci. Ty nejlepší zahradní altány a stany si vyberete u nás.


Rychle, pohodlně a na jednom místě. Není odolný vůči nepříznivým vlivům počasí. Základním rysem party stanu tectake je pevná a stabilní, přesto však lehká a jednoduchá konstrukce.


Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze zahrady. Pergola je vhodná pro rodinné setkání i relaxaci po náročném dni. Vybrali jste zahradní domek, zahradní altán ,pergolu či zahradní domek na nářadí a jste zdaleka? Nevadí provádíme montáže po celé ČR a to za.


Stan je lehký a zároveň pevný.

Před zahájením party nebo posezení jej velmi snadno rozložíte a umístíte na zahradě. Detailní popis produktu. Je vhodný pro večírky, grilování, trhy. Větší obdélníkový altán v rozměru 3xm bez bočních stěn s konstrukcí z kovových trubek a plachtou z nepromokavého polyethylenu. Více v detailním popisu níže.


Pořiďte si zahradní altán levně, vybavte ho zahradním nábytkem v akci, vedle postavte gril a zahradní lehátka a užijte si každý letní den na vaší zahradě naplno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky