pátek 25. září 2015

Domek na nářadí svépomocí

Zadejte své jméno a e-mail. Nová videa, fotografie, vstupenky zdarma na výstavy a veletrhy a nejrůznější stavební tipy získate vždy dříve než ostatní. Na rozdíl od dřevěných domků je domek z betonu prakticky bezúdržbová záležitost.


A už dávno neplatí, že beton může být jen šedý. Vybírat můžete z mnoha barevných variant a povrchových úprav, pokud chcete originální domek, lze barevné varianty i povrchy kombinovat. Když si k tomu přidáte dřevo na topení složené na paletách a skryté pod nevzhlednou plachtou, jako ideální možnost vám z toho vyjde postavit si vlastní zahradnický domek , resp.

Ani nám se nechtělo už dále nosit domů zvlhlé dřevo, a proto vás seznámím, jak jsme se k tomu postavili my. První kroky vedli na bazarové stránky, kde jsme si koupili vstupní dvěře a okno, podle jejich velikostí, jsme pak navrhli tvar domku. Po fázi, ve které jsme vyřešili: kde budeme stavět, jak bude náš domek vypadat a vyřídili všechna potřebná povolení, nastal čas se pomalu připravovat.


Nejenomže dřevěný domek s vaší zahradou splyne, ale je i velice praktický. Stavba zahradního domku Pro stavbu dřevěného zahradního domku stačí základní zručnost, pokud se však na to necítíte, obraťte se na odborníky. V našem návodu vám poradíme, jak postavit zahradní domek z fošen, jak stavbu začít, jak zabudovat dveře a okno a jak domek zabezpečit proti dešti a větru. Mým záměrem hned od počátku bylo vybudovat něco, kde se bude dát přespat a uklidit nářadí.


Po pátrání na internetu po různých zahradních domcích.

Pod budoucím domkem by měl být opravdu pevný a rovný povrch, nejlépe betonová deska. Postačí vám i dřevěná rámová konstrukce vysypaná zhutněným štěrkem, na který se připevní podlaha, například z USB desek nebo prken. Na závěr udělejte dveře a okna. Přišroubujte panty, nasaďte okna a dveře, pak je zahradní domek hotový.


Nejprve si zhotovte dveřní i okenní rám. Vypadá to sice jednoduše, ale dá to spoustu práce. Pokud chcete zahradní domek, který vám vydrží léta krásný, často je lepší vyhledat služby odborníků.


Zakoupit stavebnici a možná si ji nechat i smontovat. Ani zahradní domek na nářadí se neobejde bez dveří a oken. U stavebnice máte tu výhodu, že otvory pro okna a dveře jsou už připraveny, tudíž se obejdete bez pily.


Dveře a okna jsou součástí balení, takže vám odpadají starosti s jejich sháněním. Vše je připravené tak, abyste jednotlivé prvky pouze zasadili do stěny. Vím, že každý to má nastavený jinak, ale domek na nářadí s. U montáže svépomocí vám jakýkoliv domek z naší nabídky dodáme ZDARMA.


Při montáži domku svépomocí doporučujeme vedení montážních prací osobou znalou základů stavební činnosti a práce se dřevem. Domky na nářadí Herold a Palmako jsou zhotoveny z kvalitního dřeva, které je zárukou dlouhé životnosti. Můžete jej přistavit ke zdi domu či garáže, nebo umístit domek na nářadí jako samostatnou stavbu někde v zákoutí zahrady.

Jak postavit zahradní domek svépomocí Pokud právě přemýšlíte nad pořízením zahradního domku, jistě jej využijete třeba na uskladnění nářadí. Zahradní domek mý ale i spoustu jiných forem využití. Montáž zahradního domku svépomocí je jednoduch. Domek na nářadí sestavíte svépomocí velice snadno a to díky předpřipraveným panelům o. Panelový domek na nářadí H9B mm 350X200. Je to praktické místo, kam si můžete uložit své nářadí, zahradní náčiní, sekačky, případně kola a mnoho dalšího.


Dají se velmi rychle a snadno složit, což je jejich nespornou výhodou. Bez jakéhokoliv nátěru tam ten domek stojí dodnes a je využíván jako bouda na nářadí. Trámky se dělají většinou v mírách 8x 8x10. Určitě ke konstrukci nestačí střešní latě. Na králíkárnu ano, ale ne na domek.


Každá drobná stavba na zahradě, ať už jde o nářaďový domek , skleník či altán, potřebuje nějaké základy. Obecně platný návod nebo přesné. Pokud je váš zahradní domek na nářadí nový, impregnaci proveďte ještě před nátěrem. Opravujete-li starší domek , zbavte ho důkladně předchozích nátěrů.


Povrch očistěte od prachu, hrubých nečistot, zarovnejte a odmastěte. Impregnaci nemusíte opakovat každý rok, stačí podle potřeby, ale nepodceňujte ji. Právě ona váš zahradní domek na nářadí chrání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky