čtvrtek 24. září 2015

Prodej pokojových květin

Náš internetový obchod kvetiny-prostejov. Z květinového sortimentu Vám nabízíme vázané kytice pro ženy i muže, květinové aranžmá ke všem příležitostem a svatební i smuteční vazbu. Naší specializací je také dodávání květin na nejrůznější mimořádné akce, jako například prezentace firem, marketing prostřednictvím rozdávání květin, dodávky rostlin větších než běžných rozměrů, expresní dodávky, termínované dodávky s uzavřením dohody o dodání dlouhou dobu před dodávkou. Prodej květin včetně vázání kytic. Vánoce a Velikonoce - ryby, jelínci, zajíčci z březového proutí.


Provozujeme ateliér květin a dárků. Zajišťujeme nadstandardní květinový servis. Rozvoz květin kamkoliv po celé ČR přesně na čas dní v týdnu. Vyberte si kytici z naší nabídky více jak 2kytic a vše ostatní zařídíme za Vás.


Návrhy a realizace interiéru včetně servisu. Vykouzlit úsměv je to největší umění. Tahle atraktivní, sukulentní, tučnolistá rostlina je další z nenáročných pokojových rostlin, jejichž pěstování je velmi jednoduché. Zakoupíte zde obaly na květiny, vázy, svíčky, substráty, hnojiva, lesky na listy a postřiky. Jsme specialisté na prodej květin online pro ženy, babičky, maminky, k svátku, z lásky a pro různá výročí.


Nabídka suchých vazeb, keramiky a proutěného zboží. Realizace květinové výzdoby hotelů či výzdoby při významných událostech. Kytice , řezané růže a květiny doručujeme každý všední den ZDARMA nebo za 1Kč. Květinářství Ambrosiedesign. Internetový prodej květin , rostlin a dárkového zboží.


Provádíme také svatební výzdoby, včetně vázání. Velkoobchodní prodej řezaných, hrnkových, exotických květin a pokojových rostlin. Hlavní sklady – Praha, Plzeň,. Substrát Floria splňuje nejvyšší nároky při pěstování všech druhů pokojových , balkónových a terasových květin v květináčích.


Svatební kytice, smuteční kytice a věnce. Pronájmy palem a fikusů. Výzdoby interiérů a výstav. Dále nabízíme také prodej veškerého zahradního příslušenství a potřeb. Z řezaných květin vám rádi svážeme.


Aranžování a prodej květin , výzdoba interiérů, návrh a realizace květinových aranžmá ze suchých a živých květů - svatby, rauty, oslavy apod. Navrhování, realizace a následná péče o zahradu. Dodáváme jakýkoliv druh kvalitních sušených květin a dekoračního materiálu za nejvýhodnějších podmínek v ČR. Nabízíme dárkové kytice, svatební kytice, květinové koše.


Zajišťování suchých dekorací, smutečních vazeb a výzdoby interiérů. Návody na pěstování květin a rostlin. Připravili jsme pro Vás návody na pěstování pokojových , přenosných i venkovních rostlin a květin. Vítám Vás na stránkách i-ibisky.


Ibišek je můj velký koníček. Pěstování ibišků se věnuji několik let. Na těchto stránkách se budu snažit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky