pátek 25. září 2015

Včelí med

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more. Nabízíme k prodeji včelí matky – kmen česká kraňka a včelí med z našeho. Jak probíhá výroba našeho medu?


Celý postup se dozvíte ve videu s komentářem. Vitajte na stránkach internetového obchodu ipmed.

Rodinná včelia farma ipmed. Sme členmi Slovenského zväzu včelárov (ZO SZV Modrý Kameň). Prodej medu ze dvora přímo od včelařů.


Najděte si svého včelaře a nakupujte kvalitní český med a včelí produkty. Novinky z kosmetické a včelí dílny 10. Během letošního jara jsme uvedli na trh několik nových produktů, na které jsme velmi pyšní.


Jakou hodnotu má včelí med ? Mnoho lidí se dívá na med - jeden z hlavních produktů včel jako na pouhou příjemnou sladkost.

Nesmí se tak označovat různé sirupy – například oblíbený pampeliškový med a podobně. Prostřednictvím této kategorie Vám nabízíme poměrně široký výběr medu. Složení medu je do značné míry ovlivněno sezónou, kvalitou. Jedná sa o čisto prírodný produkt, ktorý nemožno. Med je nasýtený roztok cukrov, ktorú včely pripravujú z nektáru kvetov alebo medovice.


Nektár je sladká šťava vylučovaná nektáriami rastlín ako produkt. Po letních prázdninách, po posledním grilování se sluncem v zádech si mnozí z nás najednou uvědomí, že se pomalu, ale jistě blíží vánoce. Med skladujeme v uzatvorených nádobách sklenených, keramických (kamenina, porcelán), smaltovaných, alebo v najprirodzenejšom prostredí pre med , ktorým je včelí vosk, čiže v uzatvárateľných nádobách z včelieho vosku, alebo aj v drevených nádobách, ktoré sa vyrábajú z nato určeného dreva (borovica), prípadne sú zvnútra pokryté vrstvou propolisu. Poštovné ZDARMA pri objednávke nad 3- eur.


Med má mhoho zaujímavých prívlastkov a pomenovaní, ako tekuté zlato, elixír života alebo hojivý zázrak. Volám sa Milan Kozický, mám rokov, pochádzam z krásnej obce Nevidzany v mikroregióne Požitavie - Širočina. Ty se následně mění a obohatí v trávicím traktu včel, které. Med má mnoho zaujímavých prívlastkov a pomenovaní, ako tekuté zlato, elixír života alebo hojivý zázrak.


Táto sladká, chutná ale i lepkavá hmota bola. Pro včelstvo je med zásobou energeticky bohaté potravy. Med je zpracován pouze mechanicky bez dalších přísad.


Má světle bělavou až nažloutlou barvu a výbornou chuť.

Naše včelky nosí med jen a jen pro Vás. Vítejte v našem medovém obchodě. Priaznivo ovplyvňuje krvný obeh, vyživuje srdce, obsahuje látky podporujúce tvorbu kostí.


Agátový med pochádza väčšinou z agátových hájov na juhu Slovenska. Včelí med zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Tento med sa vyznačuje veľmi svetlou farbou a príjemnou, jemnou a lahodnou chuťou bez. Níže uvedené ceny včelích matek a oddělků již zohledňují dotaci v rámci dotačního programu EU a Ministerstva zemědělství pro včelaře, kteří mají. Ochutnejte nejen včelí med ale například i medovinu, medové víno nebo vyzkoušejte včelí kosmetiku a včelařské potřeby.


Medomety a další včelařské potřeby K medu se nedostanete bez medometu, alespoň ne k čistému medu dobrých kvalit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky