úterý 22. září 2015

Houpačka dřevěná

Krásná dřevěná houpačka v přírodní barvě. Vhodná pro použití doma i na zahradě. Houpačka je bezpečná a stabilní.


V-garden SAN DIEGO - Luxusní zahradní houpačka s čalouněním. Dřevěná houpačka pro nejmenší je vhodná pro děti od roku. Jsme výrobci dřevěných hraček, pohybových pomůcek a nábytku.

Vyrábíme houpací prkna, houpačky Spectra, učící věže, balanceboardy, chůdy a mnohé jiné. Dřevěná zahradní houpačka Aneta Klasická a povedená zahradní houpačka s konstrukcí z borovicového dřeva. Nátěr je tmavě hnědý a zvyšuje odolnost dřeva, stříška je béžová.


Klasická dřevěná houpačka je stále velice populární a tvoří ji prkénko doplněné po stranách lany k zavěšení. Vyrobena z borovicového dřeva (impregnované). Stylový zahradní nábytek bude ozdobou každé zahrady.


ROJAPLAST dřevěná houpačka SEREMBAN - SHOERA. Masivní zahradní houpačka z tropického dřeva Shorea pro tři osoby. Velmi kvalitní produkt s dlouhodobou životností!

Poduška a stříška v zelené barvě. Přes 100druhů zboží Doprava zdarma 3denní možnost vrácení Až let záruky. Zahradní houpačka pro osoby je vyrobena z masivního dřeva původem z EU. Závěsné houpací křeslo Globo chair natura.


Výška opěradla je 5cm. Výhodou je praktické sklopení opěradla, čímž dosáhnete lůžkové úpravy. Pro větší pohodlí má houpačka praktickou stříšku, která vás ochrání jak před deštěm, tak sluncem. S houpačkou Venezia si můžete zařídit útulný koutek pro relaxaci jak v zimní, tak ve venkovní zahradě.


Nosnost houpačky je maximálně 1kg nebo pro 1-děti. Na sedák jsou použity textilní popruhy. Rám je kovový, potažený. V našem internetovém obchodě e-houpačka.


Také exkluzivní dřevěné provedení zahradní houpačky Relax. Tato barevná dřevěná houpačka pro nejmenší děti je vyrobena z masivního dřeva. Je opatřena bezpečnostní ohrádkou. Dřevěná konstrukce je opatřena nátěrem kvalitní a ekologicky nezávadnou anglickou barvou DULUX TRADE, která zajš uje dlouhou životnost.


Kovový rám je povrchově upraven práškovou barvou KOMAXIT. Tuto herní sestavu vyrábí Estonská firma Imprest,. Zahradní dřevěná houpačka – kdo z Vás v dětství nesnil o takové hračce?

Dětská dřevěná houpačka ? Ručně vyrobená, zavěšená na stromě na dvorku, dostupná pro všechny. Dřevěná dětská houpačka se zábranou pro dět od měsíců věku v přírodním provedení. Nezbytnou součástí dětského hřiště je houpačka.


Nabízíme široký sortiment houpaček, sítí, houpadel. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Obvodní tyčky na stabilních umělohmotných lanech poskytnou bezpečno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky