pátek 18. září 2015

Zatravňovací tvárnice pokládka

Správné základy a podkladové vrstvy ovlivňují životnost, účelnost a vzhled výsledného díla. This feature is not available right now. K zatravnění se doporučuje použít směs písku a humusu (travní substrát). Alternativně lze použít kamennou drť nebo drobné oblázky.


Výplň zpravidla dosahuje 1cm pod horní hranu tvárnice.

Tráva prorůstá skrz tvárnice , takže je zachována jak nosná funkce dlažby, tak zelená tvář pozemku. Ve srovnání s betonovými tvárnicemi umožnují tvárnice podstatně větší zatravnění (více než ) a vytváří tak přírodní ráz plochy a zahrady. Položení zatravňovacích dlaždic je vlastně mnohem jednodušší než pokládka jakékoli jiné dlažby. Přesvědčete se sami a podívejte se jak probíhá pokládka plastových zatravňovacích dlaždic.


Předností ZATRAVŇOVACÍCH TVÁRNIC je, že umožní propojit venkovní komunikace se zahradou či příjezdem do garáže nebo na parkoviště. Zatravňovací dlaždice jsou vyráběné z betonu a. Lze je použít i ke zpevnění svahů s mírným sklonem. Na tom závisí funkčnost dlažby, její životnost a estetický dojem.

Jako zatravňovací nájezd ke garáži můžete využít drenážní spáry, travní spáry, prosakující zatravňovací dlaždice a mnoho dalších typů, a to v různých barvách. Poté odeberte hlínu a připravte si podloží ve spádu v hloubce asi až cm. Na tuto vrstvu štěrku můžete navézt ještě jednu vrstvu štěrku o menší frakci. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení.


Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí. Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby. Ceny jsou uvedeny bez dopravy. Doprava bude kalkulována z Čeperky. Nabízíme odběr za naše ceny ve skladech a výrobních závodech DITON.


Tvárnice mají výborné technické vlastnosti – zatravňovací dlažba je odolná proti povětrnostním vlivům, UV záření i kyselým dešťům. Více informací o technických vlastnostech. V tom případě jsou pro vás naprosto ideálním řešením zatravňovací tvárnice , které si. Ahojte, chceli by sme kupit plastove zatravnovacie tvarnice , take co prerastu travou a nie je ich vidno. Pokud potřebujete betonové zatravňovací tvárnice pokládka , záclony, závěsy, garnýže, rolety, plisé, bytové doplňky nebo další dekoratérské doplňky do bytu, domu nebo kanceláře.


ZDOjsou vyrobeny ze 1 recyklovaného HDPE - zdravotně nezávadná a nevylučují se z ní do půdy žádné škodlivé látky. Pouze zatravňovací tvárnice Guttagarden Original mají na lícní straně protiskluzové výčnělky.

Neabsorbuje na rozdíl od betonových tvárnic vodu potřebnou pro růst trávy. Chrání proti nadměrnému vysychání trávníku, erozi svažitých ploch, proti krtkům. Tvárnice jsou vyrobeny ze 1 recyklovaného HDPE, který je zdravotně nezávadný a nevylučuje žádné škodlivé látky. Je odpovědí pro levnější variantu zatravňovací tvárnice Original.


Při nepravidelných plochách je lze rohož stříhat nebo řezat do požadovaných tvarů (např. po okrajích). Podlahová krytina PVC je velice pružná a při zatížení kopíruje terén, proto nepraská. Vhodné pro zpevnění na místech, kde občas projdete a nechcete šlapat v loužích nebo v blátě.


Pokládka je natolik jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Plastová zatravňovací dlažba Rasenwabe o rozměru 5mm x 3mm. Nízká hmotnost a snadná manipulace. Rychlá a jednoduchá pokládka.


BEST-VALEA 400x400x 80mm zatravňovací tvárnice , šedá, ks, , 12Kč. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky