pátek 18. září 2015

Husqvarna štípací sekera

Jetzt online informieren. Riesenauswahl an Markenqualität. Husquarna gibt es bei eBay! Tato těžší štípací sekera je ideální pro štípání větších polen a palivového dříví.


Hlava sekery je tvarována tak, aby snadno pronikla do dřeva a. Dlouhá násada násobí vyvinutou sílu.

Na jejím konci je dostatek místa pro uchopení oběma rukama. Dodávána s koženým krytem ostří. Robustní štípací sekera určená pro štípání větších polen. Husqvarna Štípací sekera velká v obchodech na Zboží.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tato malá štípací sekera je určena pro štípání slabších polen na palivové dříví. Aktuelle Angebote hier anschauen! Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Tvar hlavy je přizpůsoben k použití při štípání velkých špalků. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Topůrko je vyztužené poly.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nově přehlednější a rychlejší.


HUSQVARNA Štípací sekera najdete a porovnáte na Srovnanicen. Praktische Spezialgeräte für Ihren Garten. Die Infos zu den Geräten gibt´s hier! Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Váha kg, Celková délka 7mm, Délka čepele 1mm.


Těžší štípací sekery mají i kg a více a také topůrko je delší. Hmotnost sekery je kg. Skladem (ks) Štípací sekera určená pro štípání polen na palivové dříví.


Kč Kombinované pouzdro s kapsou pro klín. Ano, ta vámi jmenovaná sekera je dobrá a vydrží,, nesmí se však s ní v žádném případě tlouci na nějaká železa, klíny a pod. Je však nutné vědět, jaká polena zeťák bude převážně štípat, podle toho se volí sekera , resp.


Vysoce kvalitní štípací sekera s topůrkem vyztuženým PA vlákny vhodná ke štípání polen a velkých kusů dřeva. Těžiště v blízkosti hlavy sekery.

Jde jednoduše o sekeru na štípání dřeva. I štípací sekery však mají svoje podkategorie. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Pokud vám schází nějaká součást, je skoro jisté, že ji najdete u nás.


Integrovaný vytahovák hřebíků. Sekery STIHL řady AX, odolné a lehké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky