úterý 15. prosince 2015

Zahradní stolička

Víceúčelová stolička pro zahrádkáře, rybáře, na piknik či kempování. Prodej zahradní stoličky po celé ČR. Stolička je použitelná dvěma způsoby. Jedna strana má funkci klekátka, které využijete při pletí, sázení nebo jiné zahrádkářské práci, u které je nutné klečet.


Pouhým otočením stoličky získáte pohodlné sedátko.

Pro pohodlné používání je sedací i klekací plocha opatřena izolační pěnou. Po použití lze stoličku snadno složit a uskladnit. Tato multifunkční zahradní stolička poslouží k sezení, ale i klečení.


Využije každý, kdo rád zahradničí. Tato praktická stolička by neměla. Chraňte svá záda a kolena! Multifunkční využití - praktická skládací stolička a klekátko pro použití.

Kvalitní zahradní židle a křesla oceníte vždy. Když budete jen tak sedět pod hvězdami i když budete snídat na terase. Obě strany stoličky jsou čalouněné vrstvou molitanu, odpružení zabraňuje kolísání. Dlouhá lavice s úložným prostorem dřevěná bílá. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Nabízíme zahradní nábytek, zahradní křesla, stoly, lehátka, lavice, zahradní houpačky i sestavy zahradního nábytku. V případě, že si nejste jisti správnou volbou, kontaktujte nás a my Vám vhodný nábytek pomůžeme vybrat. Zahradní židle: k doručení domů nebo na prodejnu. Stabilní zahradní skládací stůl. Hmotnost: 1kg, nosnost: 1kg.


Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Skládací stolička zahradní.

Díky této praktické pomůcce vás již nebudou bolet kolena z nepříjemného klečení, vaše kalhoty zůstanou suché a čisté. Vyberte si z ucelené nabídky sortimentu zahradního nábytku a vytvořte si na zahradě, terase, nebo balkonu svou vlastní oázu klidu. Skladacia stolička VANTORE tvrdé drevo.


Polohovacie kreslo KAMSTRUP tvrdé drevo. Sedák a opěradlo z pevné textilie OXFORD tmavě zelené barvy. Nastavitelný rám, díky kterému se může. Sklopná stolička přesvědčí sedací plochou, která je velmi příjemná na dotek, odpuzuje vodu a velmi rychle usychá.


Je ideální na terasu a zahradu, balkon, koupaliště nebo ke kempinku. Rozkládací zahradní stolička , která svým jednoduchým designem perfektně sedne především ke stolům Grandis. Zacházet se ale s ní musí opatrně, manželka i já jsme se už při nepozornosti. Univerzální stolička poslouží jako sedátko, stupínek nebo klekátko. Plastové sedátko má v horní části zabudovaný úložný prostor pro drobné nářadí.


Po otočení se stolička mění na klekátko s pohodlnou molitanovou podložkou na klečení. Rukojeti v horní části pak usnadňují vstávání z klekátka. Nosnost sedátka je kg. Na klekačce se dá sedět a po otočení klečet pohodlně u záhonu. Díky naší stoličce již nikdy nebudete mít otlačená a špinavá kolena od hlíny a trávy.


STOLIČKA… … je také drobným nábytkem s velmi malým sedátkem. Zde mohou být součástí i nízké područky a opěradlo. Většinou narazíte na dřevěné stoličky klasické, nebo dokonce s čalouněným polstrováním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky