pátek 1. července 2016

Samosber jahod

Samosběr jahod Zdice: ANO od 11. Jahodárna Rataje nad Sázavou: ANO od 27. Děkujeme všem zákazníkům za přízeň a budeme se na vás opět těšit v nové sezóně. Krásné slunečné léto vám přeje Tým. Obvykle se tedy konají od začátku června, v době kdy už je nazrálé dostatečné množství plodů.


Zručný člověk je schopen nasbírat – kg jahod za hodinu. Záleží ovšem na době zrání ve které přijde. Vážení zákazníci, letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny. Vaše domácí mazlíčky nechejte doma, psi ani jiná zvířata nemají z hygienických důvodů povolen vstup do porostu jahod.


Jahody Česká Bělá Jsme rodinná zemědělská firma zabývající se od r. Naše plantáže se nachází v. S pěstováním vraňanských jahod máme velké zkušenosti. Dokážeme vám nabídnout široký sortiment odrůd certifikovaných sazenic a poradit s pěstováním. Nejchutnější jahody jsou z vlastní zahrady a to proto, že jsou čerstvé. Ve firemní prodejně máme jen čerstvé jahody a na plantážích si jich natrháte kolik chcete, jako ze zahrádky.


Naší prioritou je vysoká. Meziřádky jsou vystlány slámou, takže ani za deště nikde není bláto a jahody i vaše boty zůstávají čisté. Při samosběru můžete jahody ochutnávat bez omezení. Každý rok v červnu si u nás za výhodnou cenu můžete jahody sami nasbírat.


Vzhledem k velkému zájmu o samosběr jahod sledujte novinky na našich stránkách. Cena za kilogram nasbíraných jahod po celé období sklizně postupně klesá. Provozujeme výhradně samosběr ! Objednání předem není možné. S ohledem na vývoj počasí se můžu otevírací doba měnit nebo může dojít k pozastavení samosběru z důvodu dozrávání jahod.


Rané odrůdy se začínají vybarvovat, ale bezslunečné poslední dny start samosběru trošku odložily. Být pěstitelem, to si ty jahody radši budu trhat sama, deset kilo mám s přehledem za hodinu. Leave A Reply Cancel Reply Uložiť moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači pre moje budúce komentáre.


Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas samosběru. Nejlevnější jahůdky seženete za korun kilo, většinou se ale. Vitajte na stránkach súkromných poľnohospodárov na Kysuciach.


Náplňou našej činnosti je pestovanie a predaj jahôd a červených malín. Než se rozjedete na samosběr jaho informujte se nejlépe telefonem, zda samosběr ten den probíhá. Stačí jen přijet, nasbírat si jahody, které se poté zváží. Sezona samosběru ale končí velmi rychle.


Aktuální informace o termínech samosběru Kunratických jahod najdete zde. Využijte svobody, kterou vám přináší samosběr jahod a natrhejte si jahod , kolik jen unesete! Zakoupit u nás můžete také ovocné stromky.


Všem zákazníkům děkujeme za přízeň. Na pozemku platí přísný zákaz. Pravidla samosběru jahod : Řídíte se pokyny pověřených osob. Prodej uznané sadby jahodníku.


Při vstupu na pole se skládá záloha 100Kč za každou dospělou osobu. Pochutnejte si na opravdu poctivé zelenině. Věnujeme se pěstování zeleniny na vlastních polích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky