středa 3. srpna 2016

Fiskars brousek na sekeru

Skandinavische Marken und Designer - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Fiskars ruční brousek na nože a sekery. This feature is not available right now.


Ideální pro štípání polen o průměru - cm.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Optimalizovaný brusný úhel pro nože i sekery. Odkazy na odborné recenze.

Je skvělá pro kempování, turistiku, tesaře a outdoor aktivity. Ostřič používejte vždy po skončení práce. Díky její malé váze je možné ji nosit. Veškeré informace o produktu.


Nejvyšší standard kvality a zpracování pro všechny práce. Brousek je vybaven odolnými keramickými brusnými kameny a automatickým vedením čepele. Vhodný pro leváky i praváky. Tento set obsahujúci štiepací sekeru X1 ostrič Xsharp, vďaka ktorému bude Vaša sekera vždy ostrá a záhradné rukavice s veľkosťou 10.


Skládá se z keramických ostřících kotoučků a vodící drážky, která zajistí optimalizovaný brusný úhel pro nože i sekery. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Díky této sekeře se pro Vás štípání stane zábavou a připraví na dlouhou zimní sezónu. Brousek se dvouma ostřičema v jednom zajistí, aby sekera byla pořád ostrá. Díky kompaktním rozměrům se snadno přenáší a pro snadno ovladatelný mechanismus ho lze jej obsluhovat jak levou, tak i pravou rukou.


Podlehněte i vy kvalitě této značky a vyberte si sekeru , která bude vhodná právě pro Vás! Vďaka svojej unikátnej k. FISKARS Brousek seker a nožů.

Lehký a bezpečný brousek seker a nožů. Dlouhá životnost brousícího vřeteníku ze speciální keramiky s automatickým vedením čepele. Vestavěný chránič prstů. Pouzdro ze sklolaminátového polyamidu.


Snadno vyčistitelný, odolný proti korozi. Váš partner ve světě online nákupů. Na tupější nůžky pak vezměte nejprve hrubší brousek, pak je na jemnějším doostřete.


Naostřit si kdykoliv sám sekeru nebo zahradnické nůžky, to se v sezoně hodí. Pokud si ale netroufnete, máte zahradnické pomůcky opravdu hodně tupé nebo poškozené, zaneste je k odborníkům. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky