pátek 23. září 2016

Bazénová sprcha

Stačí připojit na zahradní hadici. Bazénová sprcha GRE Minimal. Prenosná solárna sprcha UNO je plastová solárna sprcha so zásobníkom s objemom litrov. Voda je ohrievaná slnečným žiarením v akumulačnom zásobníku (tele). Tato bazénová sprcha značky Bestway je příjemným osvěžením i hyginenickou pomůckou před či po koupeli v bazénu.


Všeobecně se doporučuje osprchovat.

Termín dodání - do 6ti týdnů. UPOZORNĚNÍ: Na hlavním obrázku produktu. Minimalistická bazénová sprcha vyrobená z nerezu o výšce 216cm a průměru 3cm. Spodní přívod vody do sprchy. Solární bazénová sprcha bude praktickým doplňkem vaší zahrady a poskytne vám v horkých letních dnech vítané osvěžení.


Solárna sprcha, ako už názov napovedá, nie je len tak obyčajná záhradná sprcha. Sprcha je díky své výšce. A je taktiež vyhľadávaná aj záhradkármi, ktorí nemajú bazén a ktorým slúži nielen ako vonkajšia sprcha na osvieženie a umytie, ale aj ako bezplatný a ekologický zdroj teplej vody.

A je tudíž vyhledávaná i zahrádkáři, kteří nemají bazén a kterým slouží nejen jako venkovní sprcha k osvěžení a omytí, ale i jako bezplatný a ekologický zdroj teplé vody. Solární sprcha, jak už název napovídá, není jen tak obyčejná zahradní sprcha. Ručná sprcha s kohútikom na oplach nôh. Táto bazénová sprcha značky Bestway je príjemným osviežením aj hyginenickou pomôckou pred či po kúpeli v bazéne.


Chcete si v létě dopřát příjemné osvěžení pod zahradní sprchou, nebo se osprchovat před vstupem do zahradního bazénu? Skvělým řešením je bazénová. Vhodná venkovní solární sprcha nemusí stát mnoho. Výběr solární sprchy závisí především na tom, zda chcete solární sprchu mobilní (přenosnou) , nebo pevně zabudovanou.


Dále je důležité myslet na objem nádrže. Instalace venkovní sprchy je i přes její výšku poměrně snadná a intuitivní, takže to zvládne každý domácí kutil. Pro chlorovou úpravu bazénové vody využijte multi tablet 5v1.


Připojení vody je zespodu do vnitřního ½ závitu sprchy. Tato zahradní sprcha bude středem pozornosti v každé zahradě. Zásobník na cca litrů. Výška kropítka od země m. DOPORUČUJEME DOPRAVA ZDARMA.


Kvalitní bazénová čerpadla, bezchlórová úprava vody, solná zařízení i UV-lampy, ale také mobilní vířivé vany od SWIMeshop.

Predajná cena: 34€ Detaily produktu. NIAGARA najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kropítko - imitace nerez. V katalogu nemáme podrobnější informace o bazenova sprcha bangkirai. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky