čtvrtek 29. září 2016

Kanystr na naftu 30l

Schau Dir Angebote von 30l auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! V této oblasti nicméně existuje i další uplatnění. Pokud sháníte kanystry na olej do auta, máte rovněž po problémech. Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu. Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy.


Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l, 25l, 30l na libovolné použití – stačí si jen vybrat z naší skvělé nabídky. Vybírejte z nabídky kanystrů o mnoha objemech.

Antistatický plastový kanystr L. PLASTOVÝ KANYSTR L ANTISTATICKÝ STOHOVATELNÝ. L kanystry s uchem pro snadnější manipulaci. Lze je použít na vodu, naftu , olej, líh, barvu, lak, či jiné tekutiny… Nádoby jsou vyrobené z velmi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kanystry na benzín a naftu. V nabídce kanystry různých objemů.


Velmi pevný materiál a tvar kanystru zajišťují. Plastový kanystr na rezervní pohonné hmoty je určen pro naftu , olovnatý i bezolovnatý benzín. Plastové kanystry jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Uzávěr s gumovým těsněním zajišťuje dokonalé uzavření, lze jej nahradit plastovou.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Jsou vhodné na užitkovou vodu, oleje, naftu , benzín, apod.


Nejsou vhodné na pitnou vodu.

Plastové polyetylenové kanystry na pitnou vodu a další potraviny jsou opatřeny šroubovacím víkem a výpustním kohoutem. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu. Tento kanystr je unikátní svým tvarem (úzký, vysoký), kdy se na Europaletu vejde až kanystrů do jedné vrstvy (tedy 3l přepravované kapaliny).


Včetně toulce na nářadí. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky